• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez γλιτώνει την εγχείρηση
Συνεχίζει με συντηρητική θεραπεία
Νέα 22/12/2021 - 12:51

Πριν τα Χριστούγεννα αναμενόταν ένα τσεκ  απ όσο αφορά την υγεία του Marc Marquez, που είχε διαγνωστεί με διπλωπία μετά από πτώση του σε προπόνηση. 
Το ρίσκο θα ήταν μια νέα εγχείρηση, όπως συνέβη το 2011, που ο Marquez αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα και η εγχείρηση οδήγησε στην απώλεια του πρωταθλήματος της Moto2 για τον Marc (το πρωτάθλημα τότε πήρε ο Stefan Bradl). 


Σήμερα το πρωί όμως, εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου από την Honda το οποίο ανέφερε:
"Ο αναβάτης της Repsol Honda, που τον Οκτώβριο διαγνώστηκε με διπλωπία μετά την πτώση του κατά την προπόνηση για το Grand Prix της Πορτογαλίας, συνεχίζει τις επισκέψεις του στον έμπιστο οφθαλμίατρό του, ώστε να παρακολουθεί την εξέλιξη τηε όρασής του κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Κατά την διάρκεια αυτών των επισκέψεων, η πρόοδος ήταν θετική και σαν αποτέλεσμα ο Marquez θα συνεχίσει με μια συντηρητική θεραπεία τις επόμενες εβδομάδες".


"Ο Marc Marquez θα συνεχίσει να επισκέπτεται τον Dr. Sánchez Dalmau κατά τις επόμενες εβδομάδες μαζί με την συντηρητική θεραπεία. Η νέα κατάσταση επιτρέπει στον αναβάτη από την Cervera να  συνεχίσει την προπόνησή του για να προετοιμάσει τον εαυτό του για την νέα σεζόν".

Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά η όραση του Marquez επανέρχεται στο φυσιολογικό. Και αυτό είναι ένα πολύ θετικό δείγμα, αν σκεφτούμε ότι σε λίγο παραπάνω από ένα μήνα, θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα τεστ του 2022 στην Μαλαισία και στην Ινδονησία. 


Ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός αναβάτης μπορεί να προπονηθεί - δεν είναι ξεκάθαρο βέβαια αν αυτό θα είναι μόνο γυμναστική ή θα μπορεί να ανέβει στην μοτοσυκλέτα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα καλό νέο για τον Marc που φέτος κέρδισε τρεις αγώνες παρόλο που δεν ήταν στο 100% της φυσικής του κατάστασης. 

Επόμενο άρθρο »

Ο Razgatlioglu στα MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

"Grand Prix Ανασκόπηση" στην COSMOTE TV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα