• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Το Dakar είναι επικίνδυνο
Ο Danilo κάνει απίστευτα πράγματα
Νέα 11/01/2022 - 14:47

Ο Johann Zarco ήθελε να πει τη γνώμη του για το τι κάνει ο Danilo Petrucci στο Dakar και δεν περιορίστηκε σε μερικές ενθαρρυντικές παρατηρήσεις, αλλά επέλεξε να προχωρήσει περισσότερο. Ο Γάλλος της Ducati εξήγησε πόσο προσεκτικά παρακολουθεί τα κατορθώματα του Danilo, ο οποίος ως πρώην αναβάτης MotoGP κάνει έναν υπέροχο αγώνα στην έρημο.

Όπως και άλλοι αναβάτες, ο Zarco έχει μείνει έκπληκτος από τα αποτελέσματά του και είναι πεπεισμένος ότι το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί τόσα χρόνια στα MotoGP έχει προετοιμάσει κατά κάποιο τρόπο τον Danilo για τις παγίδες της ερήμου, οι οποίες χρειάζονται μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση, αλλά πάνω από όλα ευαισθησία και μια τεχνική οδήγηγσης που είναι σημείο αναφοράς. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν και στα σύγχρονα και απαιτητικά MotoGP.

"Παρακολουθώ προσεκτικά τον αγώνα του Danilo - σχολίασε ο Zarco - γιατί με ενδιαφέρει και επίσης ανησυχώ λίγο για την περιπέτειά του στο Dakar. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τα βίντεό του, παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα: κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να υποφέρει πολύ και δεν φαίνεται καν τόσο επικίνδυνο όσο νόμιζα. Μάλλον η δομή πίσω του τον βοηθά να είναι τεχνικά προετοιμασμένος".

"Όταν είσαι αναβάτης MotoGP, είσαι έτοιμος να προσαρμοστείς σε διαφορετικές καταστάσεις, επειδή η ένταση μιας σεζόν MotoGP είναι απίστευτη, μαθαίνεις μια μοναδική ικανότητα συγκέντρωσης. Γνωρίζοντας κάποιες ιστορίες για το Dakar, ανησυχούσα λίγο, γιατί χωρίς εμπειρία μπορεί να είναι επικίνδυνο. Αλλά προς το παρόν όλα είναι υπό έλεγχο. Γεια σου Danilo, σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον: είναι απίστευτο που κατάφερες να κερδίσεις".

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo Baldassarri μεταφέρεται στην WorldSSP

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: Όγδοη Ειδική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα