• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είναι επίσημο!
Ο Marc Marquez θα βρίσκεται στη Sepang
Νέα 26/01/2022 - 13:33

Είναι πλέον επίσημο. Η Repsol Honda έβγαλε δελτίο τυπου σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το οποίο ο Marc Marquez επιστρέφει σε μοτοσυκλέτα MotoGP στο test της Sepang! Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο Marc Marquez έχει λάβει άδεια να κάνει την επιστροφή του στην πίστα με την νέα Honda RC213V  στο Sepang Test στις 5 Φεβρουαρίου 2022.

Καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ο Marquez είχε συνεχείς ιατρικούς ελέγχους και διαβουλεύσεις για την παρακολούθηση της διπλωπίας του. Τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της βελτίωσης της κατάστασής του, η ιατρική ομάδα του θεωρεί επαρκή την ανάρρωσή του για να επιστρέψει στις προπονήσεις με δύο τροχούς. Ο #93 επέστρεψε αρχικά στην πίστα του motocross πριν δοκιμάσει την Honda RC213V-S στο Portimao και μισ Honda CBR600RR στην Αragon. 

Την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, ο Marquez υποβλήθηκε σε έναν άλλο ιατρικό έλεγχο που επιβεβαίωσε ότι η θεραπεία ήταν απόλυτη επιτυχία και ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται σε κατάλληλη κατάσταση για να οδηγήσει μοτοσυκλέτα MotoGP.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε ότι ο Marquez θα ξεκινήσει την σεζόν του για το 2022 στο πρώτο επίσημο τεστ MotoGP στη Sepang πριν κατευθυνθεί στη Mandalika της Ινδονησίας την επόμενη εβδομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Marquez θα επιστρέψει σε μοτοσυκλέτα MotoGP από τότε που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα του Missno, μπροστά από τον Pol Espargaro.

Η Repsol Honda Team θα κατευθυνθεί στο πρώτο τεστ της νέας σεζόν με πλήρη δύναμη με τον Marquez δίπλα στον Pol Espargaro, ο οποίος μπαίνει στη δεύτερη χρονιά του με την ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

O Sam Sunderland επισκέπτεται το Mattinghofen

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Quartararo σε προπόνηση Motocross

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα