• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto2- Moto3 Portimao
Ταχύτεροι οι Jake Dixon και Tatsuki Suzuki την πρώτη μέρα
Νέα 20/02/2022 - 13:42

Η πρώτη μέρα της επίσημης δοκιμής Moto2 και Moto3 στο Autodromo Internacional do Algarve είδε τον Jake Dixon (GASGAS Aspar Team) να κατακτά αργά την κορυφή στην ενδιάμεση κατηγορία, με τον Βρετανό να τελειώνει τη μέρα 0,075 μπροστά από τον Aron Canet (Flexbox HP 40). Σχεδόν το ίδιο κοντά ήταν ο Augusto Fernandez (Red Bull KTM Ajo), μόλις άλλα τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3, Pedro Acosta έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον νεαρό Ισπανό να φαίνεται ότι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στην κατηγορία.

Στη συνέχεια υπήρχε μια μικρή διαφορά προς τα πίσω όπου ο Cameron Beaubier (American Racing) τελείωσε την ημέρα 0,265 μακριά από την Acosta. Οι Ai Ogura (Idemitsu Honda Team Asia) και Albert Arenas (GASGAS Aspar Team) ήταν οι επόμενοι, με τον Marcel Schrötter (Liqui Moly Intact GP) μόλις 0,002 δευτερόλεπτα μακριά από τον Arenas. Ο Joe Roberts (Italtrans Racing Team) πήρε την 9η θέση, με τον Fermin Aldeguer (Speed ​​Up Racing) να κλείνει την δεκάδα.

Οι Fernandez, Acosta, Ogura, Beaubier και Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing) δεν βγήκαν στην πίστα στο τελικό session πρώτης μέρας.

 

Ο Tatsuki Suzuki ξεκίνησε τη θητεία του με τη Leopard Racing ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα στην κορυφή των χρόνων, με τον Ιάπωνα αναβάτη να κάνει χρόνο 1'48.575 για να απομακρυνθεί σχεδόν ενάμισι δέκατο από τον Izan Guevara (GASGAS Aspar Team), ο οποίος προετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν στην Moto3. Ωστόσο, ήταν ένας rookie που ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα, με τον David Muñoz (BOE SKX) 0,283  δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Ο Deniz Öncü (Red Bull KTM Tech 3) ήταν 0,053 δευτερόλεπτα πιο πίσω, με έναν άλλο rookie να ξεχωρίζει στην πέμπτη θέση: τον Diogo Moreira (MT Helmets - MSI). Ο Βραζιλιάνος πρωτοεμφανιζόμενος ήταν πολύ κοντά στον ρυθμό, 0,017 δευτρερόλεπτα πίσω από τον Öncü.

Ο Adrian Fernandez φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του στοην Red Bull KTM Tech 3 καθώς ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα στην έκτη θέση, λίγο μπροστά από τον Sergio Garcia (GASGAS Aspar Team). Ο Carlos Tatay (CFMoto Racing PrüstelGP) έβαλε τη CFMoto στην πρώτη δεκάδα στο ντεμπούτο του με την ομάδα στην 8η θέση, μπροστά από έναν άλλο εντυπωσιακό rookie, τον Ivan Ortola (Team MTA). Η πρώτη επίσημη ημέρα του Ayumu Sasaki στα χρώματα της Sterilgarda Husqvarna Max είδε τον Ιάπωνα αναβάτη να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Αυτό αφήνει τους Jaume Masia (Red Bull KTM Ajo) και John McPhee (Sterilgarda Husqvarna Max) εκτός της πρώτης δεκάδας. Ο Dennis Foggia (Leopard Racing), δεύτερος στο Πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν έμεινε εκτός δράσης λόγω ασθένειας.

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Φέτος είμαστε πιο κοντά από ποτέ

« Προηγούμενο άρθρο

O Michele Pirro περιγράφει την πορεία του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα