• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto2 Test
Ξανά στην κορυφή ο Pedro Acosta
Νέα 21/02/2022 - 21:42

Αν κάποιος είχε αμφιβολίες για τον Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajο) ο νεαρός Ισπανός φροντίζει να τον διαψεύσει. Είναι μια νέα χρονιά, νέα κατηγορία, νέος αριθμός, αλλά η ίδια αίσθηση για τον Acosta, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ γύρου στις δοκιμές στο Autodromo Internacional do Algarve, με χρόνο 1:41.552.

Σε κάποιο άλλο deja vu του 2021, ο Augusto Fernandez κατάφερε να κάνει άλλο ένα Red Bull KTM Ajo 1-2 καθώς τερμάτισε τη Δευτέρα 0,154 δευτερόλεπτα μακριά από τον ομόσταυλό του, με τον Aron Canet (Flexbox HP 40) να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Ο Fermin Aldeguer (MB Conveyors Speed ​​Up) έβαλε τη Boscocuro στην τέταρτη θέση, με 0,563 δευτερόλεπτα διαφορά από την κορυφή, και τον Albert Arenas (GASGAS Aspar Team) να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 

Μερικά δέκατα πίσω ήταν ο Ai Ogura (Idemitsu Honda Team Asia), με τον Joe Roberts έβδομο, καθώς η δεύτερη σεζόν του με την Italtrans Racing Team ξεκινάει καλά. Οι Jake Dixon (GASGAS Aspar Team) και Celestino Vietti (Mooney VR46 Racing Team) ήταν οι επόμενοι, με τον Jorge Navarro (Flexbox HP 40) να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Υπήρξαν πολλές πτώσεις όπως μια για τον Bo Bendsneyder (Pertamina Mandalika SAG Team) που είδε τον Ολλανδό αναβάτη να σπάει την κλείδα του και μια άλλη για τον Marcel Schrötter (Liqui Moly Intact GP) που οδήγησε τον Γερμανό στο ιατρικό κέντρο. 


Στο πρώτο session ο Schrötter έπεσε, όπως και ο ομόσταυλός του, Jeremy Alcoba, ο Zonta van den Goorbergh (RW Racing GP) και ο Arenas. 


Στο δεύτερο session, ο Canet, ο Alcoba και ο van den Goorbergh έπεσαν ξανά. Ο Dixon είχε επίσης πτώση , όπως και οι Alessando Zaccone (Gresini Racing Moto2), Gabriel Rodrigo (Pertamina Mandalika SAG Team) και Aldeguer. Ο Filip Salač (Gresini Racing Moto2) έπεσε δύο φορές. Ο Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing Team) δεν συμμετείχε την τρίτη μέρα καθώς αναρρώνεο από τενοντίτιδα στον καρπό του πριν από το Grand Prix του Qatar. 

Επόμενο άρθρο »

2022: Μια τεράστια χρονιά για την αγορά των αναβατών

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3 Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα