• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto3 Test
Ταχύτερος ο Dennis Foggia την τελευταία μέρα
Νέα 21/02/2022 - 21:23

Ο Dennis Foggia έχασε την πρώτη θέση από τον νέο ομόσταυλό του, Tatsuki Suzuki, την Κυριακή, αλλά στο τέλος της τρίτης μέρας ο Ιταλός ήταν ξανά στην κορυφή και με νέο ρεκόρ γύρου. Το 1:46.990 του τον κάνει τον μοναδικό αναβάτη που έκανε χρόνο κάτω από το 1:47 καθώς ολοκληρώνονται οι δοκιμές στην Πορτογαλία. Δεύτερος, με μόλις 0.052 δευτερόλεπτα διαφορά ήταν ο Andrea Migno (Rivacold Snipers Team). Ο Izan Guevara (GASGAS Aspar Team) συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, 0,334 μακριά από την κορυφή, με τους περισσότερους αναβάτες να κάνουν τους καλύτερούς τους χρόνους στο πρώτο session.

Ο Ayumu Sasaki (Sterilgarda Husqvarna Max) ήταν τέταρτος ταχύτερος, περίπου μισό δευτερόλεπτο μακριά από το νέο ρεκόρ γύρου, με τον rookie David Muñoz (BOE SKX) στην πέμπτη θέση, καθώς ο Ισπανός συνέχισε να εντυπωσιάζει. Ο ταχύτερος αναβάτης των δύο πρώτων ημερών, ο Tatsuki Suzuki, τελείωσε τη Δευτέρα στην έκτη θέση, μπροστά από τους Jaume Masia (Red Bull KTM Ajo), Deniz Öncü (Red Bull KTM Tech 3), Sergio Garcia (GASGAS Aspar Team) και Kaito Toba (CIP Green Power). ). Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πέμπτης και δέκατης θέσης ήταν μόλις 0,037 δευτερόλεπτα και οι μικρές διαφορές συνεχίστηκαν και παρακάτω στην κατάταξη.

Ο Suzuki και ο Migno έπεσαν στο πρώτο session, με τον Garcia και τον rookie Brit Scott Ogden (VisionTrack Racing Team) να έχουν πτώση στη δεύτερη συνεδρία. Δεν υπήρξαν πτώσεις στην τελευταία έξοδο της ημέρας για την Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2 Test

« Προηγούμενο άρθρο

Η πρώτη ανανέωση συμβολαίου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα