• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πρώτη ανανέωση συμβολαίου!
Pecco και Ducati μαζί μέχρι και το 2024
Νέα 21/02/2022 - 13:57

Ο Francesco Bagnaia και η Ducati Corse κατέληξαν σε συμφωνία που θα δει τον Ιταλό αναβάτη να οδηγεί την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα Desmosedici GP της ομάδας Ducati Lenovo για άλλες δύο σεζόν. 

Γεννημένος στο Τορίνο το 1997, ο "Pecco" Bagnaia έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP το 2019 με την Desmosedici GP της Pramac Racing Team. Αγωνίστηκε επίσης τη σεζόν του 2020 με την ίδια ομάδα, φτάνοντας στο πρώτο του βάθρο στο Grand Prix του San Marinο, όπου τερμάτισε δεύτερος. 

Προβιβασμένος στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati πέρυσι, ο Ιταλός αναβάτης συνέχισε να λάμπει αφού πήρε την pole position και τερμάτισε την τρίτη θέση στο εναρκτήριο Grand Prix της σεζόν 2021 στο Qatar και σύντομα έγινε ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. Με εννέα βάθρα, τέσσερις νίκες και έξι pole position, ο Bagnaia τελείωσε το 2021 στη δεύτερη θέση και τώρα ανυπομονεί για το νέο Πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου στο Losail International Circuit στη Doha του Qatar. 

"Το να είμαι αναβάτης της Ducati στα MotoGP ήταν πάντα το όνειρό μου και γνωρίζοντας ότι μπορώ να συνεχίσω με την ομάδα της Ducati Lenovo για άλλες δύο σεζόν με κάνει χαρούμενο και περήφανο", ανέφερε ο Bagnaia. "Βρήκα ένα γαλήνιο περιβάλλον στην εργοστασιακή ομάδα: Αισθάνομαι πολύ συντονισμένος με την ομάδα μου και ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Τώρα μπορώ μόνο να επικεντρωθώ στο να πάω καλά σε αυτό το Πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Claudio, τον Gigi, τον Paolo, τον Davide και σε όλο το προσωπικό της Ducati Corse. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με τα αποτελέσματά μου στην πίστα!"

 "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Bagnaia μαζί μας για άλλες δύο σεζόν", δήλωσε ο Dall'Igna. "Από τότε που έφτασε στη Ducati το 2019, ο Pecco έχει δείξει μεγάλο ταλέντο και την ικανότητα να ερμηνεύει πολύ καλά την Desmosedici GP και προσαρμόζεται για να την οδηγεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το έκανε, ειδικά την τελευταία σεζόν, κατά την οποία είχε σημαντική ανάπτυξη και κατάφερε να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο. Ο τρόπος που διαχειρίστηκε τους αγώνες σε Aragón, Misano, Portimão και Valencia, πετυχαίνοντας τέσσερις φανταστικές νίκες, είναι απόδειξη της ωριμότητάς του ως αναβάτης.Με αυτά τα μεγάλα προσόντα, είμαστε σίγουροι ότι έχει τις δυνατότητες να βάλει στόχο τον Τίτλο μαζί μας".

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto3 Test

« Προηγούμενο άρθρο

Test Moto2 Portimao - 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα