• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto2 Portimao - 2η ημέρα
Ο Aron Canet στην κορυφή
Νέα 20/02/2022 - 23:42

Ο Aron Canet (Flexbox HP 40)  ήταν ψηλά στην κατάταξη ήδη από το Σάββατο (πρώτη ημέρα) της Επίσημης δοκιμής Moto2 και Moto3 στο Autodromo Internacional do Algarve, την Κυριακή (2η ημέρα) ο Ισπανός βελτίωσε τους χρόνους του τελειώνοντας τη μέρα στην πρώτη θέση κάνοντας ταυτόχρονα και νέο ρεκόρ γύρου – 1'41.892.

 Δεύτερος δεν ήταν άλλος από τον Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) με διαφορά μόλις 0,037 δευτερόλεπτα. Ο ομόσταυλός του, Augusto Fernandez, ήταν τρίτος, 0,111 δευτερόλεπτα  μακριά από την κορυφή, με τον ταχύτερο της πρώτης μέρας, Jake Dixon (GASGAS Aspar Team), τέταρτο την Κυριακή και τον τελευταίο αναβάτη που έσπασε το παλιό ρεκόρ γύρου.

Ο Joe Roberts (Italtrans Racing Team) πήρε την πέμπτη θέση, 0,147 δευτερόλεπτα πίσω από τον Dixon αλλά δυόμισι δέκατα διαφορά από τον Marcel Schrötter (Liqui Moly Intact GP) στην έκτη θέση. Ο Fermin Aldeguer (MB Conveyors Speed ​​Up) έβαλε την Boscoscuro του στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Ai Ogura (Idemitsu Honda Team Asia) καθώς οι δύο τους συνεχίζουν να δείχνουν καλό ρυθμό.

Το ίδιο και ο Cameron Beaubier (American Racing) που έφτασε στην ένατη θέση. Ο Albert Arenas (GASGAS Aspar Team) μόλις 0,017 δευτερόλεπτα πίσω από τον Αμερικανό, συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Η πρώτη ανανέωση συμβολαίου!

« Προηγούμενο άρθρο

Test Moto3 Portimao - 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα