• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto3 Portimao - 2η ημέρα
O Suzuki ξανά στην κορυφή!
Νέα 20/02/2022 - 23:37

Ο Tatsuki Suzuki (Leopard Racing) διατήρησε την θέση του στην κορυφή και σήμερα (Κυριακή), τερματίζοντας μπροστά από τον νέο του ομόσταυλο, Dennis Foggia, με μόλις 0,019 δευτερόλεπτα διαφορά. Ο Andrea Migno (Rivacold Snipers Team) έκανε το 1-2-3 για τη Honda ένα δέκατο πιο πίσω.

Με μια μεγαλύτερη διαφορά μερικών δέκατων στην 4η θέση ήταν ο Carlos Tatay (CFMoto Racing PrüstelGP), 0,297 μπροστά από τον Riccardo Rossi (SIC58 Squadra Corse) που βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Ο John McPhee ήταν έκτος και ο Sergio Garcia (GASGAS Aspar Team) έβδομος μόλις 0,003 δευτερόλεπτα πιο πίσω ακολουθούμενος από τον Alberto Surra (Rivacold Snipers Team) με διαφορά μόλις 0,077στην 8η θεση.

Ο David Muñoz (BOE SKX) πήρε την ένατη θέση, ο Ισπανός ήταν o κορυφαίος rookie καθώς βρέθηκε μόλις 0,144 πίσω από τον Surra. Τη δεκάδα έκλεισε ο Izan Guevara (GASGAS Aspar Team).

Υπήρξαν μερικές πτώσεις την δεύτερη μέρα, με την πιο αξιοσημείωτη να είναι μια πτώση για τον Deniz Öncü (Red Bull KTM Tech 3) καθώς ο Τούρκος έπεσε και παρέσυρε τον νέο ομόσταυλό του, Adrian Fernandez. Ο Fernandez ήταν εντάξει και ο Öncü κατευθύνθηκε προς το Ιατρικό Κέντρο.

Επόμενο άρθρο »

Test Moto2 Portimao - 2η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Φέτος είμαστε πιο κοντά από ποτέ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα