• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση της Pata Yamaha στα Superbikes
Razgatlioglu: Η προσέγγισή μου παραμένει η ίδια
Νέα 28/03/2022 - 14:27


Η Pata Yamaha με την Brixx WorldSBK Team έγινε η τέταρτη εργοστασιακή ομάδα που ξεκίνησε επίσημα την εκστρατεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM 2022 στο Circuit de Barcelona-Catalunya. Με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Toprak Razgatlioglu, να χρησιμοποιεί το #1 με την YZF-R1 του, θα είναι η πρώτη φορά που η Yamaha θα τρέξει με το #1 στη μοτοσυκλέτα της στην ιστορία των WorldSBK και η παρουσίαση της ομάδας ήταν η πρώτη ευκαιρία να το επιδείξει αυτό αντί της υβριδικής πλάκας #54/#1 που φαινόταν κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Ο Razgatlioglu κέρδισε τον πρώτο του τίτλο μετά από μια απίστευτη εκστρατεία το 2021 καθώς κέρδισε τον Jonathan Rea στον τελευταίο γύρο στην αναμέτρηση τους στην Ινδονησία που έκλεισε μια αξέχαστη σεζόν. Τώρα, ο Razgatlioglu μπαίνει στη σεζόν ως ο Πρωταθλητής και όχι αυτός που κυνηγά τον Πρωταθλητή και ο Rea θέλει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο που κέρδισε έξι φορές στη σειρά μεταξύ 2015 και 2020. Παρά τη χρήση του Νο 1  το 2022, ο Razgatlioglu δήλωσε ότι η προσέγγισή του δεν θα αλλάξει καθώς θέλει να γίνει ο πέμπτος αναβάτης που κερδίζει back-to-back Πρωταθλήματα στα WorldSBK.

Κοιτάζοντας μπροστά για το 2022, ο Razgatlioglu είπε: "Η ομάδα μου έκανε απίστευτη δουλειά τον χειμώνα και μου άρεσε να δοκιμάζω όλες τις εξελίξεις! Η νέο R1 WorldSBK φαίνεται εκπληκτική και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Πάντα λέω ότι η προσέγγισή μου είναι η ίδια σε αυτό το Πρωτάθλημα: να αγωνίζομαι για νίκες κάθε φορά. Ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα μου αυτή την εβδομάδα στη Βαρκελώνη, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μετά από πολύ καλές δοκιμές σε Aragon και Portimao. Θα είναι επίσης καλό να δούμε τον ανταγωνισμό μας για το 2022, αλλά η εστίασή μας είναι μέσα στην Pata Yamaha Brixx WorldSBK για αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα".

Ο Razgatlioglu συνοδεύεται και πάλι από τον Andrea Locatelli στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha με τον Ιταλό να ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του με την ομάδα. Μετά από μια εκπληκτική σεζόν rookie, όπου τερμάτισε ως ο κορυφαίος rookie στην κατάταξη και κατέκτησε τέσσερα βάθρα , ο Πρωταθλητής WorldSSP του 2020 θα συνεχίσει να κυνηγάει μια παρθενική νίκη στα WorldSBK.

Κάνοντας προεπισκόπηση της επερχόμενης δοκιμής και της σεζόν του 2022, ο Locatelli είπε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω ξανά τους αγώνες! Είναι η δεύτερη σεζόν μου στα WorldSBK και παραμένω με τη Yamaha, οπότε σίγουρα έχουμε υψηλότερους στόχους. Ακόμη και με περισσότερη εμπειρία, η εστίαση παραμένει στην προσπάθεια βελτίωσης κάθε session για να μπορέσουμε να παλεύουμε για το βάθρο κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζω να ξεκινήσουμε καλά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα! Θέλω να προσπαθήσω και να κερδίσω με την Pata Yamaha Brixx WorldSBK το 2022, γιατί είναι σημαντικό για μένα αλλά και για την ομάδα. Είχαμε μια τόσο καταπληκτική σεζόν πέρυσι, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. H 2022 Yamaha R1 WorldSBK φαίνεται υπέροχη, έχουμε νέα χρώματα στη μοτοσυκλέτα, αλλά και μερικές νέες εξελίξεις και ανταλλακτικά που δοκιμάσαμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών αυτό το χειμώνα – τώρα, θα οριστικοποιήσουμε το πακέτο για χρήση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η Yamaha έχει κάνει φανταστική δουλειά γύρω από τη μοτοσυκλέτα για να βρει βελτιώσεις και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε!».

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο της SSP300 o Μιχάλης Κορρές στο Κατάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν μου λείπουν τα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα