• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Piaggio Liberty Baci Perugina
Ειδική επετειακή έκδοση
Νέα Αγοράς 29/03/2022 - 00:50

ΤΟ PIAGGIO LIBERTY ΝΤΥΝΕΤΑΙ BACI PERUGINA ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 100ΣΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ

Δύο εμβληματικές μάρκες, από τις πιο αντιπροσωπευτικές του ιταλικού τρόπου ζωής, συναντιούνται για να δημιουργήσουν μία εορταστική έκδοση του best seller της Piaggio

Στην 100η επέτειο της Baci Perugina, η Piaggio γιορτάζει την ιστορία και τη δημιουργικότητα της μάρκας με μία ειδική έκδοση του Liberty, του best seller που από τη γέννησή του έως σήμερα, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαδεδομένα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με παραγωγή ενός εκατομμυρίου οχημάτων.

Έτσι γεννήθηκε το Piaggio Liberty Baci Perugina, ένα πραγματικό όχημα καθημερινών συναισθημάτων, ιστοριών αγάπης και φιλίας, όπως και τα ιστορικά Baci, που από το 1922 είναι οι αγγελιοφόροι των πιο ειλικρινών συναισθημάτων.

Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια η μάρκα Baci κατάφερε να εξελιχθεί διατηρώντας την αδιαμφισβήτητη ουσία της.

Εδώ και 100 χρόνια η σοκολάτα πρωταγωνιστούσε σε πρωτοποριακές καμπάνιες, ήταν δίπλα σε διάσημους καλλιτέχνες και μεγάλα εμπορικά σήματα και σήμερα ανανεώνεται δίπλα στο Piaggio Liberty, ένα σύμβολο του ιταλικού τρόπου ζωής, πρωταγωνιστή της εξυπνότερης και ευκολότερης μετακίνησης εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.

Έτσι το Liberty ντύθηκε με τα κλασσικά χρώματα και γραφικά των Baci: το κομψό βαθύ μπλε στολισμένο με αστέρια ντύνει το μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά, ενώ το διάσημο λογότυπο υπογράφει στην ποδιά.

Η σκουρόχρωμη δερμάτινη σέλα, από την άλλη θυμίζει τα χρώματα της επικάλυψης με σοκολάτα Luisa Dark, που ανέκαθεν ξεχώριζαν το αριστούργημα του οίκου Perugina.

To Liberty Baci Perugina παρουσιάστηκε σε ένα αποκλειστικό χρώμα και στον κλασσικό κυβισμό 125cc της οικογένειας κινητήρων Piaggio i-get, που αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις αντίστοιχες κατηγορίες κυβισμού.

Υπερσύγχρονοι κινητήρες, αποτέλεσμα μίας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που εγγυάται – μαζί με τον περιορισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων – νέα και πιο προηγμένα επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Μαζί με το Liberty Baci Perugina, γεννιέται το αποκλειστικό κράνος σε δύο διαφορετικά χρώματα: το κλασσικό, που ενσωματώνει το κομψό μπλε Baci Perugina του χρώματος του οχήματος και το ασημί, εμπνευσμένο από το κομψό ασημί περιτύλιγμα που τυλίγει κάθε σοκολατάκι.

Και οι δύο εκδόσεις εμπλουτίζονται από το διάσημο μοτίβο των αστεριών, σε αντίθεση με το χρώμα του κράνους: ασημί αστέρια για το μπλε και μπλε αστέρια για το ασημί. Τέλος το λογότυπο Baci υπογράφει και τα δύο χρώματα.

Το Piaggio Liberty είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σκούτερ των Ιταλών, συνώνυμο της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας για κορίτσια και αγόρια, αλλά και πρακτικό στην καθημερινή μετακίνηση, ένα μοντέλο με συνεχή ανανέωση σε τεχνολογία και στυλ, σε κάθε νέα έκδοση.

Piaggio Group

O Όμιλος Piaggio ο οποίος ιδρύθηκε το 1884, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σκούτερ και μοτοσυκλετών στην Ευρώπη και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο του. Έχει εισαχθεί στο Ιταλικό Χρηματιστήριο από το 2006 (PIA.MI) και έχει τρείς βασικούς τομείς δραστηριότητας: δίτροχα και τρίτροχα οχήματα (σκούτερ και μοτοσυκλέτες), ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και το Τμήμα Ρομποτικής (Piaggio Fast Forward) στη Βοστώνη. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Piaggio περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές και εμβληματικές μάρκες ελαφριάς κινητικότητας όπως Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, Derbi, Ape και Piaggio Commercial. Με περισσότερους από 6.600 εργαζομένους, ο Όμιλος διαθέτει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 100 χώρες και έχει έξι εργοστάσια παραγωγής, σε Ιταλία, Ινδία, Κίνα, Βιετνάμ και Αμερική. Διαθέτει επίσης τέσσερα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) με περίπου 1.000 υπαλλήλους.

Piaggio Group www.piaggiogroup.com

.

Nestlé Group

Ο Όμιλος Nestlé με παρουσία σε 187 χώρες με περισσότερες από 2000 επωνυμίες, διεθνείς και τοπικές, είναι η κορυφαία εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, που δραστηριοποιείται από το 1866 στην παραγωγή και διανομή προϊόντων που σχετίζονται με τη διατροφή, την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Καλή φαγητό, Καλή ζωή, είναι η υπογραφή και ο κόσμος μας.

Παρούσα στην Ιταλία για περισσότερα από 100 χρόνια, η Nestlé εκφράζει με τα προϊόντα και τις μάρκες της την καλή διατροφή.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ιταλία σε 9 κατηγορίες με ένα χαρτοφυλάκιο πολυάριθμων εμπορικών σημάτων που προσπαθούν συνεχώς να προσφέρουν σωστά θρεπτικά ισορροπημένα προϊόντα με διαφανείς ετικέτες όπως: Meritene, Pure Encapsulations, Vitan Proteins, Optifibre, Modulen, S.Pellegrino, Acqua Panna, Levissima, Bibite Sanpellegrino, Aperitivi Sanpellegrino, Purina Pro Plan, Purina One, Gourmet, Friskies, Felix, Nidina, Nestlé Mio, Nespresso, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Orzoro, Nesquik, Garden Gourmet, Buitoni, Maggi, Perugina, Baci Perugina, KitKat, Galak,

Επόμενο άρθρο »

PowerDay στα Μέγαρα την Κυριακή 3 Απριλίου

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρθαν τα πρώτα 800ΜΤ της CF Moto

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα