• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: Moto2 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Augusto Fernandez μετά από ακύρωση χρόνου του Ai Ogura
Νέα 08/04/2022 - 18:14

Παρά μια πτώση στα τελευταία στάδια, ο Augusto Fernandez έφτασε στην κορυφή των ΕΔ1 της Moto στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής με 2:10.489, χρόνος αρκετά καλός για να κερδίσει τον Αμερικανό αναβάτη, Cameron Beaubier με 0,036 δευτερόλεπτα διαφορά (2:10.525). Ο Tony Arbolino ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα (2:10.569) κατά τις πρώτες δοκιμές του Σαββατοκύριακου.
Όταν η καρό σημαία έπεσε, ταχύτερος ήταν ο Ιάπωνας αναβάτης, Ai Ogura, όμως ο γύρος του ακυρώθηκε μετά τις δοκιμές, ρίχνοντάς τον στην 9η θέση. 


Ο Aron Canet και ο Sam Lowes ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα στο Moto2™ FP1, με τους δύο αυτούς αναβάτες να κλείνουν την ομάδα αναβατών που ήταν μέσα στο μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον Augusto Fernandez.


Ο Somkiat Chantra έκανε τον έκτο καλύτερο γύρο, μπροστά από τον Jorge Navarro. O Jake Dixon έδειξε για άλλη μια φορά καλό ρυθμό στις πρώτες ΕΔ και, παρά την πτώση του, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο. Πίσω του βρέθηκε, όπως προαναφέρθηκε, ο Ai Ogura, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Marcel Schrotter.

Πτώση είχε και ο Barry Baltus στα πρώτα λεπτά των δοκιμών, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.

Επόμενο άρθρο »

COTA: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ελπίζουμε η πρόσφυση να έχει βελτιωθεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα