• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: MotoGP ΕΔ1
Ταχύτερος ο Alex Rins, πέμπτος ο Marc Marquez
Νέα 08/04/2022 - 20:18

Ένας φανταστικός ρυθμός στους τελευταίους γύρους είδε τον Alex Rins να τελειώνει τις ΕΔ1 των MotoGP στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής ως ο ταχύτερος αναβάτης στην πίστα, αλλά μόνο 0,008 δευτερόλεπτα χώρισαν τον Ισπανό από τον συμπατριώτη του, Maverick Viñales (2:04.015). Το 2:04.007 του Rins ήταν πάνω από τέσσερα δέκατα ταχύτερο από τον Jack Miller στην τρίτη θέση (2:04.437), καθώς ο Marc Marquez επιστρέφει στην ενεργό δράση με μια πολύ καλή πέμπτη θέση.


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο του κατακτώντας την 4η θέση, με τον Γάλλο αναβάτη να είναι 0,443 δευτερόλεπτα πίσω από τον Rins στις πρώτες 45λεπτες δοκιμές. 


Ο Pol Espargaro έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Enea Bastianini, ενώ ο Aleix Espargaro έβαλε και τις 2 Aprilia στην πρώτη δεκάδα, κατακτώντας την 8η θέση. Στην ένατη θέση βρέθηκε ο Takaaki Nakagami, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Johann Zarco, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του στο τέλος και χρειάστηκε την βοήθεια του Jack Miller που τον έσπρωξε πίσω στα pits. 

Ο Rins αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την GSX-RR του με 20 λεπτά να απομένουν και στη συνέχεια έπρεπε να κάνει pit stop για καύσιμα στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον νικητή του GP της Αμερικής του 2019 να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1. Ο Pol Espargaro είχε πτώση στην 18η στροφή κατά τα πρώτα στάδια και μετά αντιμετώπισε και αυτός μηχανικά προβλήματα στο τέλος. 

Επόμενο άρθρο »

COTA: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα