• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν είχα ενέργεια για τον αγώνα
Η διαφορά από τους πρώτους είναι μεγάλη
Νέα 14/04/2022 - 14:26

O Andrea Dovizioso συνεχίζει να δυσκολεύεται στην προσαρμογή του στην RNF Yamaha, κάτι που φαίνεται και στην θέση του στην κατάταξη. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αγώνων, ο Dovizioso έχει καταφέρει να πάρει μόλις 3 βαθμούς.

Φυσικά, απομένει αρκετός χρόνος για να αλλάξουν τα πράγματα, ωστόσο, κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ο Dovi φαίνεται να επιδεικνύει το ίδιο επίπεδο φόρμας και απόδοσης, παρά το ότι κάνει πάντα μεγάλες προσπάθειες.


"Περίμενα λίγο περισσότερα. Είμαι ειλικρινά πολύ απογοητευμένος", είπε ο Dovizioso μετά τον αγώνα της Κυριακής. "Το συναίσθημά μου δεν βελτιώνεται ενώ προσπαθώ να μειώσω τη διαφορά και δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Προσπάθησα να είμαι συνεπής, αλλά όταν δεν οδηγείς με χαλαρό τρόπο, χρησιμοποιείς περισσότερη ενέργεια στις δοκιμές, οπότε δεν μου έμεινε πολλή ενέργεια για τον ίδιο τον αγώνα".


"Πάλεψα με τον Marini, τον Oliveira και τον Morbidelli, αλλά δεν ήμασταν γρήγοροι και αυτό δεν είναι καλό συναίσθημα".


"Στο τέλος, πήραμε έναν βαθμό, αλλά τα 29 δευτερόλεπτα (διαφοράς από τον πρώτο) είναι αυτό που πρέπει να ελέγξουμε. Η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη. Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν είχα την αίσθηση ώστε να είμαι πιο γρήγορος".

Για τον ομόσταυλό του, Darryn Binder, το αμερικανικό Grand Prix ήταν αναμφισβήτητα το πιο δύσκολο Σαββατοκύριακο της σεζόν.

Ο Νοτιοαφρικανός ήταν πολύ μακριά από τον ρυθμό των προκριματικών, όχι μόνο σε σύγκριση με τους κορυφαίους αναβάτες, αλλά και με τους υπόλοιπους rookies.

Ένα ζευγάρι πτώσεων πριν από τον αγώνα δεν βοήθησε τα πράγματα καθώς ο Binder υπαινίχθηκε ότι έχασε λίγο την αυτοπεποίθησή του, προτού τεχνικά προβλήματα επηρεάσουν τους τελευταίους γύρους.

"Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, έπεσα μερικές φορές, κάτι που σίγουρα δεν βοήθησε στην αυτοπεποίθησή μου να μπω στον αγώνα", ανέφερε ο πρώην αναβάτης της Moto3. "Τέλος πάντων, ξεκίνησα τον αγώνα και έκανα ένα λάθος στην αρχή, που με έκανε να χάσω μερικές θέσεις".

"Έπειτα έπιασα κάποιους αναβάτες και πάλεψα με τους άλλους rookies για λίγο, δυστυχώς είχαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα και έπρεπε να σταματήσω στο pit lane με τρεις γύρους να απομένουν".

"Συνολικά, ένιωσα ότι έμαθα πολλά από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο σωματικά και η οδήγηση με αυτή τη μοτοσυκλέτα γύρω από αυτήν την πίστα είναι εξαιρετικά απαιτητική. Είμαι απλά χαρούμενος που μπόρεσα να κάνω πολλούς γύρους και τώρα ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω, για να είμαι πιο δυνατός και σε φόρμα και να είμαι έτοιμος για το Portimao".

Επόμενο άρθρο »

Τι συμβαίνει με τον Morbidelli;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Quartararo σκέφτεται το μέλλον του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα