• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σαλόνι Μοτοσυκλέτας
Και μεις μαζί, στο περίπτερο Ν.53
Νέα 30/04/2010 - 11:05

Δελτίοτ Τύπου

 

Άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη 27 Απριλίου το ετήσιο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας στο Ανατολικό Αεροδρόμιο.

Με την οργάνωση της Lamarco, την υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων και τη συμμετοχή περισσότερων των 70 εταιρειών του κλάδου, το Σαλόνι Μοτοσυκλέτας θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του δικύκλου. Στο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας για ακόμα μια φορά πρόκειται να παρουσιασθούν όλα τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter, να πραγματοποιηθούν πρώτες πανελλαδικές παρουσιάσεις νέων μοτοσυκλετών και να φιλοξενηθούν μία πληθώρα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, προϊόντα αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης, συστήματα προστασίας, ανταλλακτικά, λιπαντικά και πολλά ακόμα προϊόντα για τον σύγχρονο μοτοσυκλετιστή.

 

Στα highlights και τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, πρόκειται να γίνουν τ' ακόλουθα:

• Ημερίδες ενημέρωσης με θέματα φορολογικά, προγράμματα τόνωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου και εφαρμογή των προγραμμάτων ΚΤΕΜ - ΚΤΕΔ- ΠΡΟΚΤΕΟ.

• Διήμερο freestyle trial show από τους Μάριο "M. Paul" Πολυχρονιάδη και Ηλία Κυριλή το Σάββατο και Κυριακή σε 3 μοναδικά show.

• Πανελλαδική 1η παρουσίαση της νέας YAMAHA XT1200Z Super Tenere.

• Πανελλαδική 1η παρουσίαση της νέας σειράς ΥΑΜΑΗΑ FZ8 και Fazer8.

• Ζωντανή αναμετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP από την Ισπανία την Κυριακή 2 Μαΐου.

• Κληρώσεις με πολλά δώρα και ταξίδια σε αγώνες MotoGP.

 

Για 6 ημέρες από την Τρίτη 27 Απριλίου έως και την Κυριακή 2 Μαΐου, όλος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας θα βρίσκεται στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου της Αθήνας για μία ζωντανή επικοινωνία με το κοινό του σε μία διοργάνωση γεμάτη ενημέρωση για τους περίπου 50.000 φίλους της μοτοσυκλέτας που αναμένεται να την επισκεφθούν.

 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 14:00 έως τις 21:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:30.

 

Το περιοδικό MOTOGP WORLD και το site www.motograndprix.gr μαζί με το MotoGrandPrix Club, θα βρίσκονται στο περίπτερο Ν.53, όπου μπορούν οι φίλοι των αγώνων να δουν το Ισπανικό Grand Prix στις 2 Μαΐου.

Επόμενο άρθρο »

To Silvestone αποκαλύπτει τη νέα διαδρομή

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez live: O Rossi δεν είναι τελείως καλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα