• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez live: O Rossi δεν είναι τελείως καλά!
VR: «Χρειάζομαι άλλες 7 μέρες για να είμαι στο 100%»
Νέα 29/04/2010 - 19:09

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Mπορεί να έχει 6 νίκες στη μεγάλη κατηγορία, μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες πίστες, όπως είπε, όμως ο Valentino Rossi μόνο αύριο θα γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση του ώμου του. «Δεν βγήκε στο ατύχημα, ήθελε όμως να βγει και τον κράτησαν οι μύες στη θέση του. Όμως τεντώθηκαν πολύ και τραυματίστηκαν. Επίσης είχα μικρή ζημιά και στο κόκαλο, αλλά αυτό είναι εντάξει. Έχω πόνο, ειδικά σε κάποιες κινήσεις. Στην Ιταλία οδήγησα το Τ-ΜΑΧ, αλλά η μοτοσυκλέτα του MotoGP είναι διαφορετική», συμπλήρωσε χαριτολογώντας. «Είμαι τυχερός που αναβλήθηκε το Ιαπωνικό Grand Prix, συνήθως αυτά τα τραύματα θέλουν 3 εβδομάδες για να περάσουν, τώρα είμαστε στη 2η και χρειάζομαι άλλες 7 μέρες για να είμαι στο 100%», είπε ο Rossi, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος για σκληρή μάχη.

Pedrosa - Barbera τα λένε πριν τη συνέντευξη
Pedrosa - Barbera τα λένε πριν τη συνέντευξη

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με την τελική ταχύτητα της Μ1, είπε ότι το πρόβλημα αυτό το είχαν πάντα στο Κατάρ – στην εποχή των 800αριων – και ότι εδώ θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του κινητήρα.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη νίκη της ομάδας του, της Ίντερ, απέναντι στην Μπαρτσελώνα και να δηλώσει ότι του «έφυγε η ψυχή στο τέλος»!

 

Αντίστοιχα ο Jorge Lorenzo δεν έκανε κανένα σχόλιο για την ήττα της ομάδας του, αφού μάλιστα ήταν μέσα στο γήπεδο και έδειξε πικραμένος από τον αποκλεισμό. Σε σχέση με το δικό του τραύμα από το μοτοκρός, είπε ότι πάει πολύ καλύτερα και ότι θα είναι ΟΚ στην οδήγηση. Η πίστα αυτή φαίνεται ότι του ταιριάζει, αφού εδώ πήρε το 2006 την πρώτη του νίκη στα 250 και την Pole position τα δύο τελευταία χρόνια στα μεγάλα.

Στέλνει μηνυματάκια ο Hayden πριν μπει στη συνέντευξη
Στέλνει μηνυματάκια ο Hayden πριν μπει στη συνέντευξη

«Εδώ μπορείς να καταλάβεις τον παλμό του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά για να τονίσει την ειδική ατμόσφαιρα της Jerez.

 

O Nicky Hayden με τη σειρά του αναφέρθηκε στο πόσο δυνατή εντύπωση κάνει σε κάποιον ξένο η ατμόσφαιρα της Jerez. «Είναι το κάτι άλλο!», είπε και συμπλήρωσε: «Το ξεκίνημα της χρονιάς είναι σπουδαίο για μένα, αλλά κρατάω το στόμα μου κλειστό και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η μεγάλη διαφορά φέτος – κάτι που ξεκίνησε από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς – είναι ότι με καταλαβαίνει πολύ καλύτερα η ομάδα και η συνεργασία μας είναι άψογη. Αυτό με βοηθάει πολύ και στη διάρκεια της περιόδου θα προσπαθήσω να πάρω μερικά καλά αποτελέσματα, να είμαι πιο έξυπνος».

 

Ο νικητής του 2008, ο Dani Pedrosa αναφέρθηκε στο νέο πλαίσιο που έχει στη διάθεσή του, με διαφορετική ακαμψία, ώστε να γίνει πιο σταθερό, αφού αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά του στο Κατάρ. «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό εκεί, δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Αυτοί που είπαν ότι στο Κατάρ είχα 5 πλαίσια στη διάθεσή μου, λένε ότι θέλουν. Αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε ο μικρόσωμος Ισπανός, που δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πόσο σημαντικός αγώνας για τους Ισπανούς οδηγούς είναι η Jerez.

Στο αεροδρόμιο στο σκέλος Μαδρίτη – Jerez, ο απεσταλμένος μας συνταξίδευε με τον Dani, που έκανε πολλές ερωτήσεις για την οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και έδειξε πολύ καλά ενημερωμένος. Ένα στοιχείο που σημείωσε ο Kevin Schwantz που επίσης ταξίδευε μαζί μας, είναι ότι πρώτη φορά βλέπει τον Pedrosa, χωρίς τον Alberto Puig κοντά του!

Ναι, ο Dani θέλει να είναι πιο ανεξάρτητος από τον μάνατζερ του στη προσωπική του ζωή και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ζει πια στην Ελβετία!

 

Ο 5ος της παρέας της επίσημης συνέντευξης τύπου, ήταν ο Hector Barbera, ο οποίος κάνει μαθήματα αγγλικών και με αρκετή προσπάθεια είπε ότι ο στόχος του εδώ είναι κάτι καλύτερο από τη 12η θέση του Κατάρ και ότι το θετικό στοιχείο είναι ότι συνεχώς βελτιώνεται πάνω στη μοτοσυκλέτα του, που είναι πολύ διαφορετική από ότι είχε συνηθίσει στα 250.

Επόμενο άρθρο »

Σαλόνι Μοτοσυκλέτας

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez live: όλα έτοιμα για μια μεγάλη μάχη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα