• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: To Portimao θα μας επιτρέψει να αξιολογήσουμε την δουλειά μας μέχρι τώρα
Νέα 20/04/2022 - 16:56

Το Portimao είναι μια πίστα που περιμένει πολύ ο Pecco Bagnaia, ο οποίος φτάνει στην Πορτογαλία μετά από ένα υποτονικό ξεκίνημα της σεζόν. Πέρυσι, η πίστα της Πορτογαλίας του έδωσε μεγάλη ικανοποίηση με μια δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο και μια νίκη στον δεύτερο. Για τον Ιταλό αναβάτη, ήρθε η ώρα να ανεβάσει σίγουρα τον ρυθμό και μια φιλική πίστα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσει.


"Μετά το διάλειμμα των τελευταίων ημερών, είμαι τώρα φορτισμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσω τον πρώτο ευρωπαϊκό γύρο της σεζόν!", ανέφερε ο Bagnaia. "Στην Αργεντινή και την Αμερική, επιστρέψαμε στη δουλειά όπως κάναμε πέρυσι, τελικά κάναμε πρόοδο και βρήκαμε τις αισθήσεις που είχα συνηθίσει να έχω όταν οδηγώ την Desmosedici GP μου. Δυστυχώς, στο Austin, δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε την πέμπτη θέση επειδή δεν είχαμε κάποια ταχύτητα στον αγώνα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούμε στο Portimão, μια πίστα όπου μπορέσαμε να πάμε καλά και στους δύο αγώνες πέρυσι. Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί θα μας επιτρέψει να αξιολογήσουμε τη δουλειά μας μέχρι στιγμής και να καταλάβουμε πού πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε. Ανυπομονώ να μπω σε τροχιά!".

Οι πρώτοι αγώνες του Miller  δεν ήταν εξαιρετικοί, αλλά ο Αυστραλός ανέβηκε στο πρώτο του βάθρο της σεζόν στο Austin και τώρα θέλει να ξεκινήσει ξανά από αυτό το καλό αποτέλεσμα.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε αγώνες στην Ευρώπη, όπου νομίζω ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα αρχίσει πραγματικά", ήταν τα λόγια του Jack. "Το να είμαι στο βάθρο στο τελευταίο Aμερικανικό GP μου δίνει την αυτοπεποίθηση να αναλάβω αυτό το κρίσιμο κομμάτι του Πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να μπω στην πίστα στο Portimão, μια πίστα που μου αρέσει πολύ! Πέρυσι τερμάτισα τρίτος στον τελευταίο αγώνα εδώ και νομίζω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να τα πάω καλά και φέτος".

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στο Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Επιστροφή στα Ευρωπαϊκά MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα