• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Ανυπομονώ για μια ρεβάνς στο Le Mans
Με τον Francesco Bagnaia
Νέα 11/05/2022 - 16:39

Αν είχε κερδίσει στη Jerez, ο Fabio Quartararo θα ήταν ο μόνος αναβάτης, μαζί με τον Enea  Bastianini, που θα είχε κερδίσει περισσότερες από μία φορές αυτή τη σεζόν, ωστόσο, ο Francesco Bagnaia κράτησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 πίσω του, για να φτάσει ο ίδιος στην παρθενική του νίκη για το 2022.


Παρά το γεγονός ότι οι δυό τους πέτυχαν εννέα νίκες το 2021, οι Quartararo και Bagnaia σπάνια αναμετρήθηκαν σε μονομαχία ένας εναντίον ενός.

Ομολογουμένως, το προβάδισμα δεν άλλαξε ποτέ χέρια ούτε στη Jerez, κάτι που οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της πίεσης των μπροστινών ελαστικών του Fabio όταν ακολουθούσε από κοντά άλλον αναβάτη - είναι πιθανό ο Quartararo να μπορούσε να επιχειρήσει μια προσπέραση διαφορετικά - το αν θα ήταν επιτυχημένη ή όχι είναι άλλο θέμα.

Αυτό που μπορεί να αναμένεται στο μέλλον είναι ότι οι δύο διεκδικητές του τίτλου από πέρυσι θα συνεχίσουν να θέτουν προκλήσεις ο ένας στον άλλον.

Στην πραγματικότητα, ο Quartararo πιστεύει ότι η μάχη τους θα μπορούσε να ανανεωθεί ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Η δεύτερη θέση στη Jerez ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ήθελα να κερδίσω", ανέφερε ο  Quartararo. "Πραγματικά έφτασα πολύ κοντά, οπότε ανυπομονώ για μια ρεβανς στο Le Mans".

"Αισθάνομαι θετικά για αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Ήταν μια απρόβλεπτη σεζόν μέχρι στιγμής".

"Τέλος πάντων, είναι ο αγώνας της πατρίδας μου, οπότε σίγουρα θα φτάσω στο όριο και θα τα δώσω όλα. Ελπίζω να έχουμε καλό καιρό".

Επόμενο άρθρο »

Η ανακοίνωση της Suzuki Motor Corporation

« Προηγούμενο άρθρο

O Dall'Ignia απαντά για την πίεση των ελαστικών στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα