• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ανακοίνωση της Suzuki Motor Corporation
Για την αποχώρηση από το MotoGP
Νέα 12/05/2022 - 12:08

Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μια εβδομάδα, επιβεβαιώθηκαν σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση της Suzuki. Το εργοστάσιο της Hamamatsu θέτει ως λόγο αποχώρησης το κόστος των αγώνων και τον μηχανοκίνητο κόσμο που βρίσκεται πλέον σε πορεία αλλαγής. Τέλος, η Suzuki αναφέρει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Dorna για την λύση του συμβολαίου. 


"Η Suzuki Motor Corporation βρίσκεται σε συζητήσεις με την Dorna σχετικά με το ενδεχόμενο τερματισμού της συμμετοχής της στο MotoGP στα τέλη του 2022.

Δυστυχώς, η τρέχουσα οικονομική κατάσταση και η ανάγκη να επικεντρωθεί η προσπάθειά της στις μεγάλες αλλαγές που αντιμετωπίζει ο κόσμος της Αυτοκίνησης αυτή την εποχή, αναγκάζουν τη Suzuki να χρησιμοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της και το κόστος για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στην ομάδα Suzuki Ecstar Team, σε όλους όσους υποστήριξαν τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Suzuki για πολλά χρόνια και σε όλους τους οπαδούς της Suzuki που μας έδωσαν την ενθουσιώδη υποστήριξή τους".

Επόμενο άρθρο »

Brembo - Η Χρήση των φρένων στην πίστα Bugatti του Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ανυπομονώ για μια ρεβάνς στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα