• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάταγμα στον καρπό του Rins
Μετά το ατύχημα στην Καταλονία
Νέα 05/06/2022 - 23:42

Μετά το μεγάλο ατύχημα στην πρώτη στροφή του Grand Prix της Καταλονίας, ο Alex Rins υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Hospital Universitari Dexeus στη Βαρκελώνη. Οι αρχικοί έλεγχοι εντόπισαν κάταγμα στο πυραμιδικό οστό του αριστερού καρπού του χωρίς μετατόπιση.

Μια περαιτέρω σάρωση μαγνητικού συντονισμού (MRI) επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε βλάβη στους συνδέσμους.

Έγιναν επίσης έλεγχοι στον αριστερό του αστράγαλο αφού ο Rins ανέφερε πόνο. Αποδείχθηκε ότι ήταν φλεγμονή.

Ο Rins θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που θα περιλαμβάνει ακινητοποίηση του καρπού του, τακτική τοποθέτηση πάγου και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία, αντιφλεγμονώδη φάρμακα και ξεκούραση.

Φυσικά, θα χάσει το Καταλανικό Τεστ που θα γίνει στο Montmelò αύριο, Δευτέρα 6 Ιουνίου. Θα υποβληθεί σε περαιτέρω αξιολογήσεις και ελέγχους πριν από το επόμενο Grand Prix στη Γερμανία σε δύο εβδομάδες.

Xavier Mir - Επικεφαλής της Μονάδας Αγκώνα, Χεριού και Μικροχειρουργικής (Icatma) Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus:

"Ο Alex Rins υπέστη τραύμα στον αριστερό καρπό του, πραγματοποιήσαμε ακτινολογικές εξετάσεις, αξονική τομογραφία και μαγνητική τομογραφία που επιβεβαιώνουν: κάταγμα του σώματος του πυραμιδικού οστού του αριστερού καρπού, με σημαντικό οίδημα περικατάγματος. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ακινητοποίηση και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία για 10 ημέρες, πραγματοποιώντας άλλη μια εξέταση μετά από αυτό το χρονικό διάστημα".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Οδηγώ καλύτερα από ποτέ

« Προηγούμενο άρθρο

Άνετη νίκη για τον Fabio Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα