• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 ΕΔ3
Guevara εναντίον Foggia
Νέα 25/06/2022 - 11:31

Ο Izan Guevara τερμάτισε για άλλη μια φορά στην κορυφή των ΕΔ, αυτή τη φορά στον 11ο γύρο της σεζόν στο Assen. Στην πρώτη στεγνή περίοδο δοκιμών του Σαββατοκύριακου για την μικρή κατηγορία, ο Guevara σημείωσε 1:41.526 στον τελευταίο του γύρο, ξεπερνώντας για μόλις 0,035 δευτερόλεπτα τον Dennis Foggia, ο οποίος είχε ανέβει στην κορυφή λίγο νωρίτερα, δίνοντάς μας δείγματα ότι θα ακολουθήσει μια συναρπαστική μάχη για την pole position αργότερα το απόγευμα του Σαββάτου.


Με τον ήλιο να βγαίνει στο Assen, ο Tatsuki Suzuki ήταν ταχύτερος στα μισά των ΕΔ3 με 1:42.049, περισσότερα από επτά δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον καλύτερο γύρο που είδαμε την Παρασκευή. Στη δεύτερη έξοδό του, ο Foggia είχε μετακινήσει το δείκτη στο 1:41.820, αλλά υπήρχε ακόμη πολύς δρόμος, καθώς φτάναμε στις τελικές επιθέσεις των αναβατών. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, έκανε 1:41.771 πριν ο Ayumu Sasaki κατεβάσει τον χρόνο στο 1:41.680 και στη συνέχεια ο Guevara στο 1:41.638.

Ο Guevara έχασε αυτόν τον γύρο λόγω κίτρινων σημαιών στο Geert Timmer Chicane και στη συνέχεια ο Foggia σημείωσε 1:41.561 με την καρό σημαία να κυματίζει, αλλά ο Guevara βρήκε λίγο περισσότερο ρυθμό στον τελευταίο του γύρο για να βάλει τον εαυτό του στην κορυφή των φύλλων χρόνου. Πίσω από αυτούς ήταν ο Garcia στην τρίτη θέση με τον προαναφερθέντα χρόνο γύρου, με τον ταχύτερο της Παρασκευής, David Muñoz, να παίρνει την τέταρτη θέση με 1:41.804 και τον Suzuki να είναι πέμπτος με 1:42.049. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Sasaki  (του οποίου ο καλύτερος γύρος ακυρώθηκε λόγω κίτρινων σημαιών), Ryusei Yamanaka, Riccardo Rossi, Deniz Öncü και Lorenzo Fellon.


Μαζί τους στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας οι Jaume Masia, Joel Kelso, John McPhee και Andrea Migno. 

Υπήρξαν κάποιες πτώσεις σε αυτή την περίοδο δοκιμών, τρεις από τις οποίες ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτες. Ο Lorenzo Fellon είχε ένα σκληρό highside βγαίνοντας από την Stekkenwal περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος, κάτι που ανάγκασε τον Sasaki να βγει στο γρασίδι για να μην τον χτυπήσει. Ο Fellon σηκώθηκε αρκετά γρήγορα, αν και φαινόταν ότι μπορεί να υπέφερε από κάποιο πόνο στα χέρια. Στη συνέχεια, ακριβώς στο τέλος, ο Elia Bartolini έπεσε στο Geert Timmer Chicane, με τον ίδιο και τους κριτές να είναι ακόμα παρόντες όταν ο Daniel Holgado έχασε το μπροστινό και βρέθηκε και αυτός στην αμμοπαγίδα, πολύ κοντά τους. Ο Andrea Migno είχε και αυτός μια πτώση, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την θέση του μέσα στην 14άδα. 

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν θα συμμετάσχει ο Pol Espargaro στον αγώνα του Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα