• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν θα συμμετάσχει ο Pol Espargaro στον αγώνα του Assen!
Λόγω του τραυματισμού του από το Grand Prix της Γερμανίας
Νέα 25/06/2022 - 11:09

Ο Pol Espargaro δεν θα συνεχίσει την εμφάνισή του στο Motul TT Assen, αναφέροντας τον τραυματισμό ως την αιτία της απόσυρσής του. Ο Ισπανός αναβάτης παλεύει με έναν τραυματισμό στα πλευρά του μετά από μια άσχημη πτώση στις ΕΔ1 στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, και παρόλο που κατάφερε να συμμετάσχει στον αγώνα στο Sachsenring με σφιχτά δόντια, τελικά αναγκάστηκε να αποσυρθεί μετά από οκτώ γύρους.

Δυστυχώς, ο Pol δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως και επέλεξε να αποχωρήσει από το GP της Ολλανδίας αφού πάλεψε με τον πόνο την Παρασκευή στο Assen. Ενόψει των ΕΔ3 το πρωί του Σαββάτου, ο ρεπόρτερ του MotoGP, Simon Crafar, συνομίλησε με τον Alberto Puig, ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση.

"Πονάει πολύ. Χθες κατά τις ΕΔ1 με βροχή, ένιωθε πολύ καλά γιατί όταν αγωνίζεσαι στη βροχή είναι πολύ πιο ομαλή η κατάσταση (από άποψη σωματικής κούρασης). Στις ΕΔ2, η πίστα ήταν στεγνή και έπρεπε να πιέσει, μπήκε μια φορά και δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει, υποθέτω ότι είναι κάτι στο πλευρό. Δεν νομίζω ότι είναι απλώς ένας σύνδεσμος, νομίζω ότι είναι κάτι στο πλευρό που πιέζει τον πνεύμονα γιατί ο Pol είναι πολύ δυνατός τύπος και δεν θα σταματούσε έναν αγώνα χωρίς λόγο. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν αναβάτη στη μοτοσυκλέτα αν δεν μπορεί να αναπνεύσει. Όλοι ομόφωνα αποφασίσαμε να μην το κάνουμε".

Η απόσυρση του Espargaro σημαίνει ότι ο Stefan Bradl θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της εργοστασιακής ομάδας της Honda αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Οι ΕΔ1 ήταν περίπλοκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα