• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Rins: Πολλοί με θεωρούν τρελό
Που πηγαίνω στην Honda, ενώ είχα άλλες επιλογές
Νέα 09/09/2022 - 14:49

Λίγοι ακόμα αγώνες και ο Alex Rins θα αφήσει τη Suzuki για να μεταβεί στη Honda. Είναι υποχρεωτική επιλογή να εγκαταλείψει τη μοτοσυκλέτα με την οποία αγωνιζόταν πάντα στα MotoGP, αλλά το να μεταβείς στην RC213V, αυτά τα τελευταία χρόνια, χρειάζεσαι επίσης ένα ορισμένο κουράγιο. Ή τρέλα, όπως είπε ο Ισπανός συνάδελφος που πήρε συνέντευξη από τον Alex Rins για το DAZN.

"Δεν θα είναι εύκολο", παραδέχτηκε ο Rins για το εγγύς μέλλον του στην ομάδα του Lucio Cecchinello. "Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι είμαι τρελός που πηγαίνω εκεί ενώ είχα άλλες επιλογές".

Ο Rins είχε την επιλογή να ανέβει σε μια μοτοσυκλέτα στην οποία όλοι οι αναβάτες των MotoGP θα ήθελαν να είναι αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

"Θα μπορούσα να είχα πάει στην Gresini με την Ducati. Δεν συνέβη γιατί τελικά ήθελα μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και δεν μπορούσαν να μου την δώσουν. Μου την έδωσε η ομάδα της LCR και γι' αυτό επέλεξα τη Honda και όχι την Ducati".

Πολλοί αναβάτες έχουν "καεί" πριν από αυτόν, «αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις» διαβεβαίωσε. Γνωρίζει όμως καλά ότι η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη. Ο Rins πιστεύει, το είχε δηλώσει παλιότερα άλλωστε, ότι όπως κατάφερε στην Suzuki να εξελίξει την μοτοσυκλέτα, μπορεί να πετύχει το ίδιο και στην Honda. 

"Ξέρω ότι ούτε ο Alex Marquez, ούτε ο Pol Espargarò, ούτε ο Jorge Lorenzo είναι κακοί αναβάτες, θα δούμε τι μπορώ να κάνω", είπε.

Ο Rins μίλησε επίσης για την νέα εικόνα "καλοσύνης" μεταξύ των αναβατών, χωρίς πλέον τις ίδιες έντονες αντιπαλότητες που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον Ισπανό, η κατάσταση στο paddock είναι αρκετά διαφορετική.

"Υπάρχουν πολλά ψέματα", ήταν η γνώμη του. "Πολλοί αναβάτες ζουν στην Ανδόρα αλλά, για παράδειγμα, έχω πετύχει τον Joan Mir μόνο δύο φορές και είναι ομόσταυλός μου. Δεν νιώθω άσχημα με κανέναν, προσπαθώ να είμαι εγκάρδιος, να τα έχω καλά με όλους".

Επόμενο άρθρο »

Stefan Bradl: Τα Superbikes ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

« Προηγούμενο άρθρο

Άλλον έναν χρόνο ο Bezzecchi με την Mooney VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα