• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stefan Bradl: Τα Superbikes ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου
Ζήλευα τον Marquez όταν πρωτοήρθε στα MotoGP
Νέα 09/09/2022 - 15:57

Ο δοκιμαστής αναβάτης της Repsol Honda, Stefan Bradl, αποκάλυψε ότι η μετακόμισή του στα Superbikes το 2017 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του, ενώ θυμήθηκε επίσης τις πρώτες σκέψεις του για τον Marc Marquez.


Τα σχόλια του Bradl έγιναν κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου του «Behind the Dream», μιας μικρού μήκους σειράς ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από το HRC.

Αφού αγωνίστηκε για την Red Bull Honda World Superbike Team για μία μόνο σεζόν, ο Bradl σταμάτησε να είναι αναβάτης πλήρους απασχόλησης για να γίνει ο νέος αναβάτης δοκιμών της Honda στα MotoGP.

Ενώ τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά απογοητευτικά για τον Bradl και την δορυφορική ομάδα της Honda στα Superbikes, ο Bradl έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει την απώλεια του oμόσταυλού του, Nicky Hayden, ο οποίος έχασε τραγικά τη ζωή του τον Μάιο του 2017, μετά από ατύχημα με ποδήλατο.

"Πήγα στα WorldSBK και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου που έκανα στη ζωή μου", είπε ο Bradl. "Υπέφερα πολύ εκείνη την χρονιά".

"Τον Μάιο [του 2017], ο Nicky Hayden πέθανε με το ατύχημα με το ποδήλατό του και ήμουν εκεί μόνος στην ομάδα".

"Δεν ήξερα τι να κάνω με τη ζωή μου, για το μέλλον. Και τότε, εκείνη τη στιγμή, έλαβα μια κλήση από τον Takeo Yokoyama που μου είπε: "Σε ενδιαφέρει να γίνεις δοκιμαστής αναβάτης για τη Honda στα MotoGP;" Είπα «ναι, με ενδιαφέρει πολύ»".

Ενώ η σχέση τους μπορεί να είναι καλή τώρα, ο Bradl και ο Marquez ήταν αντίπαλοι στην πίστα κατά τη διάρκεια του 2013 και του 2014, όταν και οι δύο αναβάτες οδήγησαν για τη Honda.

Ο Bradl, ο οποίος αγωνιζόταν για τη δορυφορική ομάδα LCR Honda εκείνη την εποχή, παραδέχτηκε ότι ζήλευε τον οκτώ φορές πλέον Παγκόσμιο Πρωταθλητή όταν ο Ισπανός μπήκε στην κορυφαία κατηγορία.

"Ζήλεψα όταν ο Marc ήρθε στα MotoGP. Ήταν πολύ πιο γρήγορος", ένας ανοιχτός και ειλικρινής Bradl συνέχισε. "Δεν είχα απάντηση, πώς μπορώ να είμαι πιο γρήγορος από αυτόν τον τύπο;".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Magny-Cours: ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Rins: Πολλοί με θεωρούν τρελό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα