• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Δεν υπάρχει κίνητρο για βελτίωση
Αλλά είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα στην Honda
Νέα 10/10/2022 - 12:25

Ο Pol Espargaro μεταπήδησε από την KTM στη Honda την περασμένη σεζόν, αλλά δυσκολεύτηκε καθ 'όλη τη διάρκεια της θητείας του με τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Σημειώνοντας μόλις δύο βάθρα στη διάρκεια των δύο ετών του με την ομάδα μέχρι στιγμής, o μοναδικός τερματισμός του Espargaro στην πρώτη πεντάδα το 2022 ήταν η τρίτη θέση του στο Qatar στην αρχή της χρονιάς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 35 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του, Marc Marquez – ο οποίος έχασε οκτώ αγώνες αυτή τη σεζόν. – στο πρωτάθλημα.

Ο Espargaro θα επιστρέψει στην KTM τον επόμενο χρόνο με την Tech3 – με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP το 2014 – και λέει ότι η επιθυμία από την Honda να βελτιώσει τη δική του κατάσταση από τότε που έγινε αυτή η ανακοίνωση έχει εξασθενίσει.

Παραδέχεται ότι αυτό καθιστά δύσκολο να διατηρήσει το κίνητρό του μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά δεν αισθάνεται ότι η επίθεση στη Honda είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει.

"Ήταν πολύ δύσκολο, από τότε που έφτασε στο Misano, βλέπεις ότι όλοι άρχισαν να δουλεύουν ξανά", λέει ο Espargaro για την επιστροφή του Marc Marquez από τον τραυματισμό.

"Αλλά ξέρετε, για μένα είναι το ίδιο με τους τελευταίους πολλούς αγώνες. Καθώς φεύγω, όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει αυτό το κίνητρο για βελτίωση, έχω ό,τι έχω και πρέπει να συνεχίσω".

 

"Τίποτα δεν έρχεται και ξέρω ότι θα συνεχίσω να δυσκολεύομαι, κανείς δεν βοηθάει σε αυτή την κατάσταση. Οπότε, είναι δύσκολο".

Ερωτηθείς εάν αυτό τον δυσκολεύει να διατηρήσει το κίνητρό του, ο Espargaro πρόσθεσε: 


"Ναι, πάρα πολύ. Αυτό είναι αλήθεια. Έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση σε άλλους κατασκευαστές και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ήταν έτσι".

"Είμαι υπάλληλος αυτού του εργοστασίου και θα κάνω ό,τι θέλουν. Θα δοκιμάσω οτιδήποτε καινούργιο αν το χρειαστούν, αν όχι, είμαι στα χέρια τους είτε για καλό είτε για κακό".

"Είναι αυτό που είναι. Το να μιλάς άσχημα για αυτούς δεν είναι σωστό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να ανέβω σε αυτή τη μοτοσυκλέτα. Ακόμα κι αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα, είμαι ευγνώμων για αυτό".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Ο Rossi είναι καλός φίλος και εξαιρετικός προπονητής

« Προηγούμενο άρθρο

Ο καλύτερος Περιστεράς στο Portimao 0.072 από τον βαθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα