• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Ο Rossi είναι καλός φίλος και εξαιρετικός προπονητής
Περιμένω την ευκαιρία μου για μια εργοστασιακή ομάδα
Νέα 10/10/2022 - 17:00

Η Ακαδημία VR46 που ανήκει στον θρύλο θα μπορούσε να δει έναν από τους μαθητές της, τον Francesco Bagnaia, να στέφεται πρωταθλητής MotoGP εάν καταφέρει να περάσε μπροστά από τον Fabio Quartararo στη βαθμολογία με τρεις αγώνες να απομένουν.

Αλλά ο Bezzecchi έχει επίσης το βλέμμα του στραμμένο στο να μιμηθεί τα κατορθώματα του Rossi στην κορυφαία κατηγορία.


"Όντας πάντα θαυμαστής του Vale, είναι φανταστικό να οδηγείς με το όνομά του στη μοτοσυκλέτα μας", είπε ο Bez. "Για μένα, είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο γιατί το να φτάσω μαζί του στα MotoGP είναι κάτι περισσότερο".

"Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής του. Είχα τεράστια τύχη να τον γνωρίσω και να μπω στην Ακαδημία πολλά χρόνια αργότερα. Είναι πολύς καιρός που είμαστε μαζί. Κρατάμε επαφή. Μου δίνει συμβουλές. Είναι καλός, καλός φίλος και φανταστικός προπονητής".

Ο Bezzecchi, εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν, τερματίζοντας στο βάθρο στο Assen. Την περασμένη εβδομάδα πήρε την pole position για τον αγώνα της Ταϊλάνδης και έτσι κατευθύνεται με υψηλή αυτοπεποίθηση στο αυστραλιανό Grand Prix αυτής της εβδομάδας.

Θα διατηρήσει επάξια τη θέση του με την ομάδα που φέρει τα αρχικά του ειδώλου του και για το 2023.

"Ο πρώτος μου στόχος είναι να προσπαθήσω να κερδίσω έναν αγώνα", ανέφερε. "Να είμαι ένας από τους αναβάτες που έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν".

"Τότε θέλω να πάω σε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Η Ducati είναι η καλύτερη επιλογή, η καλύτερη δυνατότητα, είναι το όνειρό μου. Θα περιμένω να έχω την ευκαιρία να είμαι στην εργοστασιακή ομάδα. Θέλω να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα MotoGP".

Η Ducati μπορεί να είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα αυτή τη στιγμή, όμως οι αναβάτες της με τα διαφορετικά στυλ οδήγησης έχουν διαφορετικό τρόπο που την χειρίζονται.
"Μελετώ τα δεδομένα του Pecco γιατί είναι αυτός που χρησιμοποιεί την Ducati με τον καλύτερο τρόπο. Στην αρχή δεν ήμουν ο εαυτός μου στη μοτοσυκλέτα. Στη χειμερινή δοκιμή, στη συνέχεια στη Μαλαισία και την Ινδονησία, ένιωσα καλύτερα".

"Πού μπορώ να βελτιωθώ; Στα φρένα στην είσοδο. Είναι το πιο δυνατό κομμάτι της μοτοσυκλέτας αλλά και το πιο δύσκολο γιατί πρέπει να εμπιστευτείς τη μοτοσυκλέτα. Σε τι είμαι καλός από την αρχή; Διαχείριση των ελαστικών. Είναι καλό να είσαι γρήγορος και ανταγωνιστικός και να αγωνίζεσαι για καλές θέσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος".

Επόμενο άρθρο »

Ο Γιώργος Κίτσος τρέχει στο Πρωτάθλημα 2T Italian GP

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Δεν υπάρχει κίνητρο για βελτίωση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα