• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Θέλω να γιορτάσω τον τελευταίο μου αγώνα με την Gresini
Ξέρουμε τις δυνατότητές μας
Νέα 31/10/2022 - 16:42

Σε μια επανάληψη των μαχών τους στον τελευταίο γύρο στο Misano και την Αραγονία, ο Enea Bastianini πάλεψε μέχρι το τέλος ενάντια στον Francesco Bagnaia στη Sepang, τερματίζοντας τελικά δεύτερος.

Ο Bagnaia, ο οποίος απέχει 23 βαθμούς από τον Fabio Quartararo, είναι απίθανο να χρειαστεί βοήθεια από άλλους αναβάτες της Ducati για να κερδίσει τον τίτλο, γι' αυτό η Βαλένθια θα δώσει στον Bastianini την ευκαιρία να παλέψει για τη νίκη χωρίς να χρειάζεται να σκεφτεί το παιχνίδι του Πρωταθλήματος.


"Αυτός θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με την ομάδα της Gresini και θα προσπαθήσω να τον γιορτάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα είναι σίγουρα ένας πολύπλοκος αγώνας, με πολλούς ανταγωνιστικούς αναβάτες".

"Είμαστε σε καλή φόρμα και ξέρουμε τις δυνατότητές μας, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά και να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος".

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ, μια "προκλητική" πρώτη σεζόν φτάνει στο τέλος της για τον Fabio Di Giannantonio.


Έχοντας πάρει την pole position στον εντός έδρας αγώνα του στο Mugello, ο Di Giannantonio έδειξε αρκετές δυνατότητες για να υποδηλώσει ότι θα μπορούσε να είναι σταθερά μέσα στην πρώτη δεκάδα το 2023.

Ωστόσο, οι τελευταίοι γύροι ήταν δύσκολοι για τον Di Giannantonio και ο Ιταλός κατάφερε να τερματίσει μόνο μια φορά στις βαθμολογούμενες θέσεις στους τελευταίους επτά αγώνες (Αυστρία).

Προχωρώντας στον τελικό της σεζόν σε μια πίστα στην οποία ανέβηκε στο βάθρο της Moto2 το 2021, ο Di Giannantonio πρόσθεσε: "Μια δύσκολη σεζόν πρόκειται να τελειώσει, αλλά δεν τα παρατάμε καθόλου. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο πριν ξεκινήσoυμε την δοκιμή με τη νέα μοτοσυκλέτα. Το κεφάλι μας είναι ήδη στραμμένο στο 2023, αλλά θέλουμε επίσης να επιστρέψουμε στους βαθμούς σε μια πίστα που μου αρέσει και όπου πάντα τα πήγαινα καλά".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Δεν θα είμαι πολύ προσεκτικός στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Δεν περίμενα ο Pecco να είναι τόσο σταθερός και καλός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα