• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Δεν περίμενα ο Pecco να είναι τόσο σταθερός και καλός
Ο Fabio έχει μετατραπεί σε κουνέλι που κυνηγάνε οι Ducati
Νέα 31/10/2022 - 12:58

Ο Francesco Bagnaia είναι 23 βαθμούς μπροστά από τον Fabio Quartararo στην βαθμολογία, προχωρώντας στο φινάλε της σεζόν στην Valencia και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει ο πρώτος αναβάτης της Ducati που κατακτάει τον τίτλο μετά τον Casey Stoner το 2007.

"Όλα αυτά είναι χάρη στον Gigi Dall'Igna", είπε ο πρώην αναβάτης της Ducati, Danilo Petrucci, στην La Gazzetta dello Sport για την επιτυχία προ των πυλών της Ducati.  "Πολλές φορές ο Andrea Dovizioso κι εγώ ήμασταν μπερδεμένοι για το τι μας έκανε να νιώσουμε, γιατί δεν καταλαβαίναμε για ποιό λόγο γινόταν".

"Αλλά μερικά χιλιοστά εδώ, μερικά χιλιοστά εκεί, στο τέλος βρίσκεις αυτά τα δέκατα που τώρα στα MotoGP σε κάνουν να κερδίζεις αγώνες".

Ο Petrucci είπε για τη μάχη του τίτλου αυτής της σεζόν: "Μου φάνηκε πολύ καλή η Ducati, ο Pecco έχει μεταμορφωθεί από θήραμα σε αρπακτικό, δεδομένου του πώς ξεκίνησε η σεζόν και πώς είναι τώρα. Ο Fabio δυστυχώς μετατράπηκε σε κουνέλι που κυνηγούν όλες οι Ducati".

"Χωρίς αμφιβολία, δεν περίμενα ο Pecco να είναι τόσο καλός και συνεπής. Στο πρώτο μέρος του Πρωταθλήματος φαινόταν ότι τα είχε χάσει όλα".

Ο Petrucci αναφέρθηκε λίγο εκτενέστερα στον Fabio: "Νοιάζομαι για αυτόν επειδή βλέπω την μάχη Δαυϊδ εναντίον Γολιάθ. Ήταν αδιανόητο μέχρι πριν από λίγους μήνες για έναν αναβάτη να παλέψει ενάντια σε επτά Ducati. Όταν βλέπεις ότι χάνεις όλο και περισσότερους βαθμούς, τα δίνεις όλα αλλά δεν είναι αρκετό, είναι φυσιολογικό να νιώθεις συντετριμμένος".

Για το 2023 ωστόσο ο Petrucci στρέφει το βλέμμα του αλλού...


"Είναι ωραίο που ένας τόσο δυνατός αναβάτης επιστρέφει στο Πρωτάθλημα, είδα τον συνηθισμένο Marc Marquez. Η Honda ήταν σε κρίση, δεν επαιρνε βαθμούς. Αντίθετα, ο Marc επέστρεψε για να παίξει για pole position και νίκες, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο".

"Είμαι χαρούμενος ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, γιατί είναι ένας τύπος που υπέφερε με το χέρι, για να επανέλθει σε φόρμα. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς αναβάτες στα MotoGP τα τελευταία χρόνια. Προσθέτει αξία σε αυτό που κάνουν οι Bagnaia, Quartararo και Enea Bastianini. Κατά τη γνώμη μου, ο Enea ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω δει φέτος".

"Και του χρόνου ο Marquez θα είναι ανάμεσα στους μνηστήρες του Πρωταθλήματος. Γι' αυτό το 2022 είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσουμε τον τίτλο, γιατί τότε (το 2023)...".

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Θέλω να γιορτάσω τον τελευταίο μου αγώνα με την Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Ακόμα δεν έχω την δύναμη που θέλω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα