• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Ακόμα δεν έχω την δύναμη που θέλω
Αλλά νιώθω όλο και καλύτερα
Νέα 30/10/2022 - 16:17

Ο Marc Marquez μπορεί να μην είναι στο επίπεδο που στοχεύει πριν από μια πολυαναμενόμενη σεζόν το 2023, ωστόσο, ο αναβάτης της Honda αισθάνεται «όλο και καλύτερα» μετά την επιστροφή του στη δράση τον περασμένο μήνα.

Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος έχει ήδη τρεις στιγμές που ξεχώρισαν από την επιστροφή του - pole position στο Motegi, βάθρο στο Phillip Island και μια πρώτη σειρά εκκίνησης στη Sepang - ήταν πολύ πιο κοντά στον Marquez που είδαμε πριν υποστεί τον τραυματισμό του δεξιού ώμου στη Jerez το 2020.

Ο Marquez φαινόταν οτι δεν θα κατάφερνε να προκριθεί από τις ΚΑΤ1 στη Sepang πριν από έναν υπέροχο γύρο που τον είδε να προηγείται του Jack Miller και να παίρνει την δεύτερη θέση.

Ο αναβάτης της Repsol Honda στη συνέχεια επανέλαβε αυτή την προσπάθεια λίγα λεπτά αργότερα στις ΚΑΤ2, παρά το γεγονός ότι είδε το σημείο αναφοράς του, τον Francesco Bagnaia, να πέφτει ακριβώς μπροστά του.

Αν και ο ρυθμός του αγώνα του δεν ήταν αρκετός για να διεκδικήσει το βάθρο, ο Marquez πήρε μια σταθερή έβδομη θέση.

Μιλώντας για τη φυσική του κατάσταση με έναν μόνο γύρο του Πρωταθλήματος να έχει απομείνει, ο Marquez ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη φυσική μου κατάσταση. Βήμα-βήμα αισθάνομαι όλο και καλύτερα, βήμα-βήμα μπορώ να παίξω περισσότερο με τη μοτοσυκλέτα και βήμα-βήμα μπορώ να απορροφήσω καλύτερα τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας".

"Αυτό ήταν κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορούσα να κάνω. Για αυτό είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος".

Παρά τα θετικά σημάδια, ο Marquez παραδέχτηκε ότι παραμένει αρκετά μακριά από το να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και χρειάζεται για να είναι ανταγωνιστικός σε σταθερή βάση.

Ο Iσπανός αναβάτης, ο οποίος εθεάθη να έχει πολλές διαφορετικές θέσεις οδήγησης στη μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του περασμένου Σαββατοκύριακου για να πετύχει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, αστειεύτηκε ότι ήθελε να δει πώς ήταν η θέση του σώματός του πριν συνεχίσει να λέει ότι η ισορροπία του σώματός του «δεν είναι τέλεια» προς το παρόν.

"Δεν ξέρω! Θέλω να δω αυτές τις φωτογραφίες", γέλασε ο Marquez. "Αλλά ακόμα δεν έχω την δύναμη που θέλω. Ο μυς εξακολουθεί να μην λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο στο δεξί χέρι".

"Ακόμα δεν λειτουργεί τέλεια. Αυτό τον χειμώνα πρέπει να πάρουμε το μέγιστο από αυτό το χέρι, αλλά στα σκληρά σημεία φρένων πρέπει ακόμα να βρω τον τρόπο για να έχω τη σωστή ισορροπία του σώματος. Ακόμα η ισορροπία του σώματός μου δεν είναι η τέλεια και εξακολουθεί να είναι μια δουλειά που πρέπει να κάνουμε αυτόν τον χειμώνα".

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Δεν περίμενα ο Pecco να είναι τόσο σταθερός και καλός

« Προηγούμενο άρθρο

Lin Jarvis: Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα