• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP Ζέσταμα
O Johann Zarco στην κορυφή
Νέα 06/11/2022 - 11:30

Το ζέσταμα του τελευταίου αγώνα της χρονιάς έχει πλέον ολοκληρωθεί και ο Johann Zarco ήταν αυτός που βρέθηκε στην κορυφή. Ο Γάλλος ολοκλήρωσε τον ταχύτερο γύρο του σε 1:30.885, έχοντας μια διαφορά 0,041 από τους υπόλοιπους πριν τον τελευταία αγώνα της χρονιάς. Ωστόσο, το επίκεντρο της προσοχής είναι ένας άλλος αναβάτης της Ducati και ένας άλλος Γάλλος, που θα έρθουν αντιμέτωποι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτό το απόγευμα της Κυριακής, και, για άλλη μια φορά αυτό το Σαββατοκύριακο, οι δυό τους ήταν πολύ κοντά. 

Ο Francesco Bagnaia τερμάτισε την ένατη θέση με 1:31.252, ενώ ο Fabio Quartararo πήρε την 11η θέση με μόλις 0,018 δευτερόλεπτα πιο πίσω. Και τα δύο χρησιμοποίησαν μεταχειρισμένα μεσαία ελαστικά, τα οποία αναμένεται να είναι η επιλογή των περισσοτέρων αναβατών για το πίσω ελαστικό. Ο Quartararo θα πρέπει να κερδίσει και ξεκινάει από την κεφαλή της δεύτερης σειράς, μια πλήρη σειρά μπροστά από τον Bagnaia που ξεκινάει 8ος. 


Στο ζέσταμα, πίσω από τον Zarco τερμάτισε ο Marc Marquez, που θα ξεκινήσει από την δεύτερη θέση της εκκίνησης, ενώ ο Jack Miller συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Ο Joan Mir έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Luca Marini και Enea Bastianini. Έβδομος ήταν ο Maverick Viñales, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Rins, Francesco Bagnaia και Miguel Oliveira. 

Επόμενο άρθρο »

Μάχη μέχρι το τέλος μεταξύ Guevara και Öncü

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Eίμαι περήφανος για την σεζόν μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα