• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Zero FX ZF 7.2 για την Ισπανική Δασοφυλακή
Νέα Αγοράς 29/12/2022 - 18:45

Η Ισπανική Υπηρεσία Προστασίας της Φύσης επέλεξε την ηλεκτρική Zero FX ZF 7.2 η οποία συνδυάζει την ευκολία στην οδήγησή με τον εκτός δρόμου χαρακτήρα και τους μηδενικούς ρύπους κατά την λειτουργία της στις περιπολίες στα δάση και τους αγρούς.

Η υπηρεσία παρέλαβε πρόσφατα τις 157 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για τις περιπολίες στα δάση και τις αγροτικές περιοχές, άλλα και για να δώσει το παράδειγμα στην καταπολέμηση των εκπομπών CO₂ και στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα.

Ο εκπρόσωπος της Δασοφυλακής δήλωσε: «Είναι μια μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει για την ευελιξία της, την οικονομία χρήσης της και την οικολογία της λειτουργίας της. Καθώς είναι ιδιαίτερα αθόρυβο, είναι ιδανικό για τις περισσότερες υπηρεσίες σε αγροτικές περιοχές».

Η μπαταρία της Zero FX ZF 7.2 έχει μέγιστη χωρητικότητα 7,2 kWh, που μεταφράζεται σε 146 χιλιόμετρα αυτονομίας στην πόλη, 63 σε αυτοκινητόδρομο και 87 σε συνδυασμένη χρήση.

Ο ηλεκτροκινητήρας της αποδίδει ισχύ 33 kW (44 ίππων) και ροπή 106 Nm που επιταχύνουν την FX ZF 7.2 με εντυπωσιακό ρυθμό μέχρι και την τελική ταχύτητα των 137 km/h.

Ο πρόσθετος αστυνομικός εξοπλισμός περιλαμβάνει: Πίσω σχάρα με βαλίτσα, φώτα περιπολίας, αστυνομική σειρήνα, προστατευτικές χούφτες για τα χέρια, προστατευτικά κάγκελα και ποδιά προστασίας του κινητήρα.

Η Υπηρεσία Προστασίας της Φύσης (Δασοφυλακή) είναι παράρτημα της Ισπανικής Guardia Civil (Χωροφυλακής) και δημιουργήθηκε το 1988 με ευθύνη την προστασία της φύσης, των υδάτινων πόρων και του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Πηγή: zougla.gr

Επόμενο άρθρο »

Χειμερινή Μοτοσυκλετιστική συνάντηση Μαμούθ στο Καστανόδασος Δράμας

« Προηγούμενο άρθρο

Θέαμα και διασκέδαση στο διήμερο φλατ τρακ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα