• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το 118ο τεύχος του MOTOGP WORLD!
Με ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε
Νέα Αγοράς 28/12/2022 - 13:18

Το περιοδικό MOTOGP WORLD έχει πια από πέρυσι δύο εκδόσεις το χρόνο, μια τον Ιανουάριο με την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και τα νέα μοντέλα της χρονιάς που έρχεται και μια τον Ιούλιο με την ανασκόπηση της μισής αγωνιστικής σεζόν και με τα κυριότερα τεστ των νέων σπορ μοντέλων. 

Έτσι σήμερα κυκλοφορεί σε όλην την Ελλάδα το 118ο τεύχος, με εξώφυλλο τον Pecco Bagnaia που πήρε το “Χρυσό” στο MotoGP και μάλιστα μιλά στο περιοδικό μας σε αποκλειστική συνέντευξη. Επίσης αποκλειστικά “ανακρίνουμε” τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή WorldSBK Alvaro Bautista. Φυσικά διαβάζουμε την ανασκόπηση και των Superbike, αλλά και των Moto 2 και Moto 3. 

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Mat Oxley διαβάζουμε για τις μικρές αλλαγές που έκαναν οι πέντε κατασκευαστές που έμειναν στο MotoGP, ενόψει του 2023. Υπάρχει η αναφορά στον μοναδικό Έλληνα οδηγό που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300, τον Γιάννη Περιστερά, ενώ το μεγάλο αφιέρωμα στην Έκθεση EICMA μας πληροφορεί για τα νέα μοντέλα του 2023. 

Το πρόγραμμα του MotoGP για το 2023 και η ιστορία με όλους τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές από το 1949 μέχρι σήμερα, είναι σελίδες που πάντα ενδιαφέρουν τους οπαδούς των Αγώνων. 

Ένα τεύχος που πρέπει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη μας!

Επόμενο άρθρο »

Χειμερινή Μοτοσυκλετιστική συνάντηση Μαμούθ στο Καστανόδασος Δράμας

« Προηγούμενο άρθρο

Θέαμα και διασκέδαση στο διήμερο φλατ τρακ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα