• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή του Iannone βλέπει ο Pernat το 2024
Και πιστεύει ότι θα είναι γρήγορος
Νέα 14/01/2023 - 11:46

Η καριέρα του Andrea Iannone, πρώην αναβάτη της Ducati, της Suzuki και της Aprilia, μπήκε σε έναν καταστρεπτικό πάγο όταν έλαβε τετραετή ποινή αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ, αλλά αυτή η ποινή πρόκειται να λήξει στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Θα είναι διαθέσιμος για τη σεζόν του 2024 και θα διατηρήσει δύο κρίσιμα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον ,λαλίστατο τελευταία, Carlo Pernat - την απαιτούμενη ταχύτητα και την μαρκετίστικη προωθητική του ικανότητα.


"Ο Iannone είναι ένα τρελό ταλέντο, τέσσερα χρόνια δεν είναι αρκετά για να θαφτεί το ταλέντο", είπε ο Pernat στο Men on Wheels. "Αυτό παραμένει πάντα και κατά τη γνώμη μου, ακόμα κι αν δεν το πει, το έχει στο μυαλό του να επιστρέψει".

"Σε αυτά τα MotoGP στα οποία το μάρκετινγκ έχει γίνει κυρίαρχο, εγώ, ως άνθρωπος του μάρκετινγκ, θα έπαιρνα ένα ρίσκο με τον Iannone".

"Ίσως κάποια ομάδα προσπαθήσει. Θα κερδίσει; Θα είναι κοντά; Δεν ξέρω, αλλά και πάλι θα ήταν τρομερό από πλευράς ΜΜΕ" (δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τον Pernat, γράφοντας αυτό το άρθρο).

"Με κάνει να θέλω να πω ότι θα τον δούμε ξανά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ίσως δεν θα είναι στα MotoGP, ίσως θα είναι στα Superbikes, αλλά κάποιος, την επόμενη χρονιά που θα τελειώσουν τα χρόνια του αποκλεισμού του, θα του προσφέρει μια θέση. Είμαι πεπεισμένος γι' αυτό".


"Επίσης, επειδή ο Andrea προπονούνταν πάντα πάρα πολύ, ποτέ δεν έχασε επαφή πραγματικά  με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και γεννήθηκε το 1989. Το 2024, επομένως, θα είναι 35 ετών".

"Ρωτήστε τον Valentino Rossi αν μπορείς ακόμα να είσαι γρήγορος στα 35. Ο γιατρός, ίσως το ξεχάσαμε, παραλίγο να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 36 του".

Ο Iannone είπε πέρυσι στην La Gazzetta dello Sport: "Θα επιστρέψω. Δεν ξέρω πού, πώς και πότε, αν θα είναι στα MotoGP ή στα Superbikes, αλλά το εγγυώμαι: ακόμα δεν μπορώ να γεμίσω τη ζωή μου με άλλα πράγματα [εκτός] από τη μοτοσυκλέτα ή την ταχύτητα".

"Το Dancing with the Stars (στο οποίο συμμετείχε) έμοιαζε με εκτροπή και δεν έχω την δυνατότητα να κάνω επιλογές σε ό,τι μου προσφέρεται. Εάν λαμβάνω προσφορές από την τηλεόραση, σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα, αλλά σας εγγυώμαι ότι είμαι συγκεντρωμένος σε ένα πράγμα: στο να επιστρέψω στην οδήγηση.Και θα το κάνω".

"Διατήρησα σχέσεις με την Aprilia, τον πρώην μάνατζέρ μου, Carlo Pernat, και τον Paolo Campinoti, οι οποίοι είναι σαν μέλη της οικογένειας, αλλά οι αγώνες γίνονται για να κερδίσουν, όχι για αληθινές φιλίες".

Επόμενο άρθρο »

Rally Dakar: 13η Ειδική

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: 12η Ειδική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα