• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πώς θα γίνει η επιλογή μεταξύ #1 και #63
Από τον Francesco Bagnaia
Νέα 16/01/2023 - 13:33

Ο Francesco Bagnaia χρησιμοποιει το #63 καθόλη την καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία, αλλά έχουν προκύψει νέες ευκαιρίες για τον ίδιο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στον τελευταίο αγώνα της σεζόν του 2022.

Θα μπορούσε τώρα να γίνει ο πρώτος πρωταθλητής μετά τον Casey Stoner το 2012 που έτρεξε με το θρυλικό #1.


"Έχω αλλάξει γνώμη αρκετές φορές, οπότε αποφάσισα ότι την Τρίτη (24 Ιανουαρίου), ακριβώς πριν από τη φωτογράφηση με τη μοτοσυκλέτα του 2023, θα φτάσω και με τους δύο αριθμούς και θα διαλέξω σύμφωνα με το τι νιώθω εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω ακόμα ποιο θα διαλέξω ανάμεσα στο νούμερο 1 του παγκόσμιου πρωταθλητή και το νούμερο 63".

"Μερικές φορές σκέφτομαι το γεγονός ότι είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ενθουσιάζομαι όταν σκέφτομαι το γεγονός ότι είμαι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο με μοτοσυκλέτα".

Ο Bagnaia αποκάλυψε επίσης ότι μπορεί πλέον να οδηγεί νόμιμα μια μοτοσυκλέτα στο δρόμο: "Αυτό το καλοκαίρι πήρα το δίπλωμα μοτοσυκλέτας μου. Φοβόμουν ότι δεν θυμάμαι ορισμένα πράγματα, όπως το να οδηγώ με τα δύο χέρια, γιατί όταν παω αργά, αφήνω αυθόρμητα ένα χέρι και αντ' αυτού έπρεπε να μένω όλη την ώρα με τα χέρια μου κολλημένα στο τιμόνι".

Τέλος, ο Bagnaia θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και πως ξεκίνησε η ενασχόληση με τις μοτοσυκλέτες. 


"Σαν παιδί, ο πατέρας μου και ο θείος μου οδηγούσαν μοτοσυκλέτες σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ο παππούς μου μου έδωσε την πρώτη μου τρίτροχη μοτοσυκλέτα"

"Όταν ήμουν πέντε χρονών, πήραμε τη μοτοσυκλέτα Motocross που οδηγούσα στον κήπο του παππού μου και κατέστρεψα τα πάντα. Προσπάθησα να ακουμπήσω με το γόνατό μου στο έδαφος, αλλά δεν ήταν δυνατό και κατάλαβαν ότι η κατεύθυνσή μου ήταν περισσότερο στην ταχύτητα".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Μέχρι το 2020 η καριέρα μου ήταν ειδυλλιακή

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Kevin Benavides κατακτά το Dakar του 2023!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα