• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Μέχρι το 2020 η καριέρα μου ήταν ειδυλλιακή
Τώρα αντιμετωπίζω μια νέα πρόκληση
Νέα 16/01/2023 - 19:32

Ο Marc Marquez δεν έχει καταφέρει να πάρει τον ένατο Παγκόσμιο Τίτλο του τις τελευταίες τρεις σεζόν, καθώς οι τραυματισμοί του τον έχουν αναγκάσει να χάσει πολλούς αγώνες και η μακρά διαδικασία ανάρρωσης τον είχε κάνει να αναρωτιέται και ο ίδιος σε κάποιες στιγμές αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο 100%.

Όμως, παρά την τέταρτη μεγάλη χειρουργική επέμβαση, ο Marquez τελείωσε μια καταστροφική σεζόν για τη Honda παίρνοντας μια pole position και έχοντας έναν τερματισμό στο βάθρο για να τον οδηγήσει στο 2023 με κάποια αισιοδοξία.


"Θα ήθελα να παλέψω για τον τίτλο", είπε στο Teledeporte.es. "Είναι μια νέα πρόκληση, γιατί μέχρι το 2020 η καριέρα μου ήταν ειδυλλιακή, ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα".

"Τώρα έχω ζήσει την άλλη όψη του νομίσματος, τραυματισμούς κλπ. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο τραυματισμός ήταν σκληρός. Είμαι υποχρεωμένος να προετοιμάσω τον εαυτό μου όσο καλύτερα μπορώ, να φτάσω στο μέγιστο για να πάω στον πόλεμο".
"Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, οι δοκιμές στη Valencia δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Η Honda είναι η μόνη εταιρία που μπορεί να αντιδράσει σε μια τέτοια κατάσταση".

Τα καλά αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς του Marquez και η αισιοδοξία που έφεραν αυτά, δέχτηκαν ένα πλήγμα στο τεστ της Valencia μετά τη σεζόν, όταν το πρωτότυπο του 2023 δεν ήταν αυτό που αναμενόταν.

Ο Jorge Lorenzo έχει ήδη προειδοποιήσει: "Ο Marc θέλει να συνεχίσει να κερδίζει Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τώρα με τη Honda δεν μπορεί".

Από πλευράς του ο Marquez έχει ξεκινήσει μια υπεράσπιση του Alberto Puig, του μάνατζερ της Honda που επέβλεψε την καταστροφική σεζόν του 2022 και ο οποίος δέχεται όλο και πιο έντονη κριτική.
"Είναι κομβικός ο ρόλος του γιατί είναι ειλικρινής", είπε ο Marquez για τον Puig. "Όταν ένας άνθρωπος είναι ειλικρινής και σου μιλάει ευθέως, συνήθως αυτό το άτομο δεν έχει πολλούς φίλους. Ο Alberto ​​είναι ειλικρινής. Μέσα στην ομάδα, το να έχεις ένα άτομο σαν αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Monster Energy Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Πώς θα γίνει η επιλογή μεταξύ #1 και #63

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα