• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Izan Guevara χάνει την έναρξη της χρονιάς!
Λόγω τραυματισμού στο χέρι
Νέα 22/03/2023 - 15:02

Ο Izan Guevara θα χάσει την έναρξη της rookie σεζόν του στη Moto2 λόγω «τραυματισμού στον δεξιό καρπό του», όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Gas Gas Aspar.

Ο Guevara κέρδισε τους Sergio Garcia και Dennis Foggia στην μάχη για το Πρωτάθλημα της Moto3 του 2022 στη δεύτερη χρονιά του στην κατηγορία και εξασφάλισε την άνοδο στην ενδιάμεση κατηγορία – παραμένοντας στην ίδια ομάδα του Aspar.

 

Αλλά η προετοιμασία της σεζόν του έχει διαταραχθεί από έναν τραυματισμό στον καρπό απροσδιόριστης προέλευσης και ο Guevara τερμάτισε μόλις 28ος στους συνδυασμένους χρόνους στο τεστ του Portimao.

Τώρα θα χάσει την έναρξη της σεζόν καθώς και τον αγώνα στο Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή.

Στη δήλωσή της, η ομάδα του Jorge Martinez Aspar είπε ότι ο Guevara πέρασε από ιατρικό έλεγχο μετά το τεστ του Portimao που «αποκάλυψε ευρήματα συμβατά με το χρόνιο σύνδρομο διαμερίσματος του βραχίονα», δηλαδή arm pump.

Λέει ότι ο Guevara, που χρειάζεται έναν μήνα ανάκαμψης, θα μείνει στο περιθώριο «τουλάχιστον» μέχρι τον τρίτο γύρο στο COTA, με την πιθανότητα να μην συμμετάσχει ούτε στο Grand Prix της Αμερικής.  


Ο δύο φορές κυπελλούχος της MotoE, Jordi Torres, θα είναι ο αντικαταστάτης του.

"Ελπίζω ο Izan να μπορέσει να αναρρώσει γρήγορα", ανέφερε ο Torres. "Είναι κρίμα που μετά την υπέροχη σεζόν που είχε πέρυσι, ξεκινά αυτή τη σεζόν έτσι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να επιστρέψει πιο δυνατός από πριν".

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia και η "κατάρα" του #1

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Τα φρένα στο Autodromo Internacional do Algarve της Πορτογαλίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα