• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάναμε
Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα
Νέα 09/06/2023 - 21:28

Ο Francesco Bagnaia ανέβασε την Desmosedici GP του στην κορυφή των φύλλων χρόνου την πρώτη ημέρα του ιταλικού GP στο Mugello, στον έκτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2023.

Εξακολουθώντας να υποφέρει από ένα μικρό κάταγμα στον αστράγαλο που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες στο Le Mans, ο Ιταλός αναβάτης αντιμετώπισε τα πράγματα σχετικά ήρεμα κατά τις ΕΔ1, σημειώνοντας χρόνο 1:46.839, κάτι που τον άφησε στη 16η θέση. 

Στις ΕΔ2 ωστόσο, ο αναβάτης της Ducati επωφελήθηκε από μια αλλαγή στη ρύθμιση του πίσω μέρους για να ξεκινήσει την επίθεση στο χρόνο με τα μαλακά ελαστικά κατά τα τελευταία λεπτά. Ο Bagnaia έκανε 1:45.436, για να φτάσει στην κορυφή, με 63 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον πλησιέστερο αντίπαλο του στο πρωτάθλημα, Marco Bezzecchi.


"Ευτυχώς νιώθω καλά", είπε ο Bagnaia. "Πονάω περισσότερο στο περπάτημα παρά στην οδήγηση, οπότε είναι εντάξει. Χάρη στην μπότα, δεν έχω κανένα πρόβλημα".


"Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, δουλέψαμε καλά σήμερα. Βελτιωθήκαμε πολύ σε σύγκριση με το πρωί, όταν αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε μαλακό πίσω ελαστικό, δεν έβρεχε, οπότε ήταν μια καλή στρατηγική".


"Επίσης, όσον αφορά την αίσθηση με μεταχειρισμένα ελαστικά, είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω προετοιμασμένος για τον αγώνα Sprint αύριο. Η επίθεση στο χρόνο πήγε καλά σε μια από τις πιο υπέροχες πίστες του ημερολογίου, οπότε είμαι χαρούμενος για την πρώτη μέρα".


"Σίγουρα πρέπει να περιμένουμε λίγο γιατί φαίνεται ότι οι συνθήκες θα αλλάξουν αύριο και θα έρθει βροχή, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στις ΚΑΤ2 και στόχος μου είναι να κάνω έναν έξυπνο αγώνα γιατί σε περίπτωση βροχής είναι σημαντικό να είσαι ανταγωνιστικός και να μην παίρνεις πολλά ρίσκα".

Επόμενο άρθρο »

Προσωπικό ρεκόρ για τον Dinos31 στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρεται από το Ιταλικό Grand Prix ο Joan Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα