• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσωπικό ρεκόρ για τον Dinos31 στις Σέρρες
Νέα 09/06/2023 - 22:04

Ο 14χρονος Πρωταθλητής Βαλκανίων του 2022, Ντίνος Μαυρόπουλος, είχε το δεύτερο χρόνο στις Κατατακτήριες Δοκιμές του Αγώνα για το Βαλκανικό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που γίνεται στις Σέρρες αυτό το τριήμερο. Με 1:25.342 βελτίωσε το ρεκόρ του κατά ένα δευτερόλεπτο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, σε μια κατηγορία όπως η Supersport 300 στην οποία συμμετέχει με μια Yamaha R3. Στην πρώτη θέση, επίσης με Yamaha R3, ήταν ο “παγκόσμιος” Γιάννης Περιστεράς, με 1:24.128, ο οποίος είναι 18 χρόνων και συμμετέχει εκτάκτως στον αγώνα, ως μέρος της προπόνησης του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSSP300.

Ο νεαρός οδηγός δήλωσε: “Οι αλλαγές που έκανε η ομάδα μου στην μοτοσυκλέτα, μου έδωσε κι άλλη εμπιστοσύνη ώστε να έχω καλύτερη απόδοση. Στόχος μας για αύριο είναι να βελτιώσουμε κι άλλο το χρόνο μας ώστε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους χορηγούς μου για τη στήριξη τους.”

 

Χορηγοί της προσπάθειας του Dinos31 είναι οι: @arp_academy @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @alpinestars @nolangroup @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάναμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα