• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ3
Κυρίαρχος ο Öncü
Νέα 10/06/2023 - 11:22

Ο Deniz Öncü πηγαίνει στις κατατακτήριες ως ο ταχύτερος αναβάτης της Moto3, αφού η εντυπωσιακή του επίδοση στις ΕΔ3 τον είδε να σημείωσε εντυπωσιακό 1:56.175 στο Gran Premio d'Italia Oakley. Ο Diogo Moreira βρέθηκε στη 2η θέση με 0,367 δευτερόλεπτα διαφορά, ενώ ο Daniel Holgado συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, 0,516 δευτερόλεπτα μακριά από το Öncü στην κορυφή.

Τέταρτος ήταν ο Ayumu Sasaki, με τους Matteo Bertelle και Riccardo Rossi να συμπληρώνουν την πρώτη 6άδα. Ο Jaume Masia κατάφερε να πάρει την 7η θέση, λίγο μπροστά από τον rookie David Alonso, ο οποίος συνέχισε να εντυωσιάζει καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Οι Xavier Artigas και Tatsuki Suzuki συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. 


Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες περνούν απευθείας οι Kaito Toba, Ivan Ortola (με τον χθεσινό του χρόνο), Andrea Migno και Scott Ogden (με τον χθεσινό του χρόνο). 


Ο Joel Kelso έκανε έναν πολύ καλό γύρο στην τελευταία του προσπάθεια, που τον έφερε στην πρώτη τριάδα, όμως ο χρόνος του ακυρώθηκε λόγω κίτρινων σημαιών και θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Προσωπικό ρεκόρ για τον Dinos31 στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα