• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rent A Ride”, είναι “καύσιμο για τη ζωή”, λέει η FUEL FOR LIFE
Σε παγκόσμια συνεργασία με την BMW Motorrad
Νέα Αγοράς 03/07/2023 - 12:19

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Ακολουθώντας τη ρήση “οι στιγμές γίνονται αναμνήσεις και αυτό είναι καύσιμο για τη ζωή”, η πλατφόρμα ενοικιάσεων μοτοσυκλέτας FUEL FOR LIFE τώρα προσφέρει ένα διαδικτυακό κατάστημα, για όσους αναζητούν μοτοσυκλετιστικές εμπειρίες σε όλον τον κόσμο.

Σε μια παγκόσμια συνεργασία με την BMW Motorrad μπορείς να νοικιάσεις μια μοτο-βόλτα (Rent A Ride) στο σάιτ https://www.fuelforlife.bmw-motorrad.com/de/rental.html που σου δίνει μια εκτεταμένη περιοχή υπηρεσιών. Με 315 συνεργάτες της BMW Motorrad σε 26 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) και γύρω στις 2,000 μοτοσυκλέτες BMW διαθέσιμες για ενοίκιο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους. 

Το Rent A Ride δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα που μπορείς να νοικιάσεις τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σου για μερικές μέρες διακοπών, αλλά και μια ευκαιρία να κάνεις ένα εκτεταμένο test ride της μοτοσυκλέτας που θέλεις να αγοράσεις, ώστε να σιγουρευτείς ότι σου ταιριάζει!

Επίσης μπορείς να νοικιάσεις εξοπλισμό οδήγησης και πρακτικά αξεσουάρ που θα κάνουν το ταξίδι σου άνετο, ώστε να μην τα κουβαλάς στο αεροπλάνο, αν επιλέξεις έναν μακρινό προορισμό. 

Με λίγα κλικ επιλέγεις την BMW που θέλεις και τον εξοπλισμό, στις ημερομηνίες που επιθυμείς για περίοδο από μια ημέρα, έως το πολύ 28 ημέρες. Και έτσι θα έχεις γεμίσει με καύσιμο για τη ζωή σου, αφού θα μπορείς να απολαύσεις τις διαδρομές σου που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Ωραία πρωτοβουλία και οργάνωση παγκοσμίως από την BMW Motorrad. 

Επόμενο άρθρο »

Πάθος για μια ρετρό μοτοσυκλέτα: “Z900RS – THE LEGEND IS BACK!”

« Προηγούμενο άρθρο

Παράταση της προσφοράς για τη Suzuki V-STROM 650 XT με όφελος 500 €

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα