• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πάθος για μια ρετρό μοτοσυκλέτα: “Z900RS – THE LEGEND IS BACK!”
Νέα Αγοράς 03/07/2023 - 12:23

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

Η Kawasaki Z1 είναι σίγουρα μαι μοτοσυκλέτα που έγραψε ιστορία. Τώρα 50 χρόνια μετά το ντεμπούτο της η Ιαπωνική μεγάλη μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε το 1972 είναι μια από τις πιο καλοπουλημένες κλασσικές και πολλές φορές οι σε καλή-αυθεντική  κατάσταση Ζ1 ξεπερνούν σε τιμή τις νέες εκδόσεις – τουλάχιστον στην αγορά κλασσικών μοτοσυκλετών των ΗΠΑ. 

Η νέα Z900RS ήρθε από την Kawasaki ως σύγχρονο μοντέλο, που χρησιμοποιεί διάφορα στιλιστικά στοιχεία της Ζ1, με στόχο να γίνει ένα bestseller παγκοσμίως.

Έτσι το διαδικτυακό κατάστημα #z900us που ειδικεύεται σε αποκλειστικά αξεσουάρ για τους οδηγούς κλασσικών Ζ, έβγαλε ένα T-shirt που απευθύνεται σε αυτήν την τελευταία έκδοση: "Z900RS – THE LEGEND IS BACK!", γράφει το μπλουζάκι δίπλα σε μια λεπτομέρεια της σύγχρονης μοτοσυκλέτας, που μάλιστα είναι από μια βελτιωμένη “customized” έκδοση της Z900RS με 4 σε 1 εξατμίσεις και ζάντες με ακτίνες, ώστε να πλησιάζει τις αυθεντικές Ζ1 της δεκαετίας του '70.  

Το υψηλής ποιότητας μπλουζάκι κοστίζει 27.50€ και είναι διαθέσιμο σε μεγέθη από S έως 3XL. Μόνο διαδικτυακά στο www.Z900.us.

Τι κρίμα που η Kawasaki μετά από μια καταστροφική πορεία στην Ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, είναι σχεδόν απούσα και τώρα και οι Έλληνες οπαδοί της μάρκας δεν γνωρίζουν καν που να βρουν και να δουν τα μοντέλα της...

 

Επόμενο άρθρο »

Η Moto Guzzi V85ΤΤ τώρα με μοναδικά πρόσθετα πλεονεκτήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Rent A Ride”, είναι “καύσιμο για τη ζωή”, λέει η FUEL FOR LIFE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα