• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Triumph παρουσιάζει τις νέες Tiger 900 Aragon Edition
Νέα Αγοράς 19/07/2023 - 00:23

Με αφορμή την επέτειο της νίκης του Iván Cervantes στο Baja Aragón του 2022, επάνω σε μια Tiger 900 Rally Pro, η Triumph Motorcycles παρουσίασε δυο νέες ειδικές εκδόσεις, την Tiger 900 Rally Aragón και την Tiger 900 GT Aragon.

Οι δύο εκδόσεις Aragón έχουν σαν βάση τις στάνταρ Tiger 900 GT Pro και Rally Pro, που είναι ήδη εξαιρετικά προηγμένες, με την προσθήκη δύο νέων “επιθετικών” εμφανίσεων.

Η Tiger 900 Rally Aragón είναι διαθέσιμη σε μια μοναδικής τριχρωμία Matt Phantom Black, Matt Graphite και Crystal White, με ξεχωριστές πινελιές Racing Yellow που συνδυάζονται άψογα με τα γραφικά Triumph Tiger και Aragón Edition, καθώς και μια νέα και μοναδική σχεδίαση σέλας διπλού χρώματος.

Η GT Aragón ακολουθεί το παράδειγμά με τα γραφικά Triumph Tiger και Aragón Edition, και τη σέλα διπλού χρώματος αλλά, ο επίσης τριπλός χρωματικός συνδυασμός, είναι σε Diablo Red, Matt Phantom Black και Crystal White που της προσφέρει μια τολμηρή και κομψή εικόνα.

Οι δυο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με τον σύγχρονο τρικύλινδρο κινητήρα της Triumph με την εντυπωσιακή ροπή των 87 Nm στις 7.250 σ.α.λ., καθώς και συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης.

Σε ότι αφορά τις αναρτήσεις η GT Aragón Edition έχει ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο cartridge πιρούνι της Marzocchi 45 χλστ εμπρός και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ η Rally Aragón Edition φοράει πιρούνι Showa ρυθμισμένο για ακόμα καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Οι προστατευτικές μπάρες κινητήρα τοποθετούνται ως στάνταρ και στις δύο εκδόσεις Aragón, ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει επίσης προστατευτικές μπάρες και για το ρεζερβουάρ.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα εντός του Ιουλίου στις ανταγωνιστικές τιμές των 16.290€ για την Tiger 900 GT Aragon και των 16.990€ για την Tiger 900 Rally Aragon.

 

Επόμενο άρθρο »

Η BMW MOTORRAD κάνει Πρωτάθλημα Custom μοτοσυκλετών

« Προηγούμενο άρθρο

Test Ride ROYAL ENFIELD στην MOTOREX

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα