• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
100 χρόνια BMW στο χώρο της μοτοσυκλέτας:
Εορτασμοί με τα υψηλότερα ποσοστά πωλήσεων όλων των εποχών
Νέα Αγοράς 23/01/2024 - 12:16

Η BMW Motorrad στον εορτασμό των 100 χρόνων της, πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων για το 2023. Ο Βαυαρός κατασκευαστής παρέδωσε 209.257 μοτοσυκλέτες και σκούτερ σε πελάτες παγκοσμίως πέρυσι, σημειώνοντας τα υψηλότερα νούμερα που έχει επιτύχει ποτέ στην ιστορία της εταιρείας και ένα εντυπωσιακό 3,1% υψηλότερο αριθμό πωλήσεων από το προηγούμενο έτος.

Ενώ οι αριθμοί ήταν αυξημένοι, η Ευρώπη, η Ασία και η Λατινική Αμερική ήταν οι πιο δυνατές αγορές. Η Ευρώπη στο σύνολό της παρέμεινε μακράν η ισχυρότερη απόδοση. Ειδικότερα, η Ανατολική Ευρώπη σημείωσε άνθηση με 6000 μονάδες που πωλήθηκαν στην περιοχή, υπερδιπλάσιες από τις πωλήσεις στην περιοχή το 2022.

Ο επικεφαλής της BMW Motorrad, Markus Flasch, επαίνεσε την υποστήριξη των πελατών τους σε όλο τον κόσμο, εκφράζοντας μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον της μάρκας.

«Είμαι πολύ σίγουρος για το έτος 2024», είπε. «Με πολλά νέα, καινοτόμα μοντέλα και προϊόντα για τους πελάτες μας, εμείς στη BMW Motorrad θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αξιοποιήσουμε αυτή τη χρονιά ρεκόρ».

Μπαίνοντας στο 2024 με μια εμπλουτισμένη γκάμα που περιλαμβάνει την R1300GS για περιπέτεια, την ρετρό roadster R 12 nineT και την R12 εμπνευσμένη από την κατηγορία cruiser, σίγουρα υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη. Δεν αποτελεί έκπληξη τα δημοφιλή μοντέλα GS της BMW ήταν ισχυροί οδηγοί της απόδοσης της χρονιάς με τα boxer twin R1250GS και GS Adventure να είναι υπεύθυνα για περίπου 56.000 πωλήσεις.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην κατηγορία Adventure της BMW, η R1300GS, συνέβαλε με επιπλέον 4528 πωλήσεις μετά την έντονη φθινοπωρινή της κυκλοφορία.

H supersport μοτοσυκλέτα της BMW, η S1000RR γνώρισε επίσης άνοδο 13,9% στις πωλήσεις – ίσως υποδηλώνοντας μια αναζωπύρωση της αγοράς στην κατηγορία.

Η BMW ήταν έτοιμη ως προς τις μετακινήσεις εντός πόλεων, με το ηλεκτρικό σκούτερ CE 04 που ήταν πάνω από τα υπόλοιπα, ωστόσο, με μια τεράστια αύξηση 44% στις μονάδες που παραδόθηκαν στους πελάτες μετά την εισαγωγή του το 2022.

Επόμενο άρθρο »

Moto Guzzi Stelvio - Ανακοινώθηκε η τιμή της και ξεκίνησε η προκράτηση

« Προηγούμενο άρθρο

Test Ride CFMOTO στην Εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΕΤΣΑΣ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα