• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Acosta: Χαρούμενος για τους πρώτους 15 γύρους
Αγώνες 11/03/2024 - 12:55

«Είμαι χαρούμενος που κάνω 15 γύρους με τους πιο γρήγορους αναβάτες στον κόσμο και όχι μόνο για τους 21 γύρους στους εννέα πρώτους»

 

PEDRO ACOSTA

Πώς ήταν ο πρώτος σας Αγώνας MotoGP™;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, εννοώ δεν έχω τίποτα κακό να πω, ζούσα ένα όνειρο για 15 γύρους. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, είναι αλήθεια ότι στο τέλος του Αγώνα δυσκολευτήκαμε με τη διαχείριση των ελαστικών, αλλά για 15 γύρους ήμουν εκεί να κάνω ό,τι ήξερα να κάνω. Είμαι χαρούμενος που κάνω 15 γύρους με τους ταχύτερους αναβάτες στον κόσμο και όχι μόνο για τους 21 γύρους στους εννέα κορυφαίους, νομίζω ότι μάθαμε πολλά σήμερα».

 

Πόσα μάθατε στη μάχη σας με τον Marc Marquez;

«Έμαθα πολλά, καθώς παρακολουθείς τι κάνουν τα μεγάλα ονόματα και πώς τα καταφέρνουν, πώς οδηγούν με ταλαντώσεις και πώς διαχειρίζονται τη μοτοσυκλέτα για να σώσουν τα λάστιχα, αλλά αύριο θα είμαι πιο ήρεμος και θα καταλάβω τα πάντα».

 

Πώς κρίνετε το Σαββατοκύριακο και πώς κοιτάτε μπροστά για το Portimao;

«Το Portimao θα είναι η πρώτη πίστα που θα πάμε χωρίς δοκιμές, αλλά ούτως ή άλλως, θα είναι καλή. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, και επίσης είναι οι άνθρωποι της Pierer Mobility, που από τη στιγμή που έφτασα στην ομάδα με βοηθούν να καταλάβω τη μοτοσυκλέτα και την οργάνωση. Επίσης, ο Brad με βοήθησε, και όταν μου δίνουν θα τους δώσω πίσω. Με βοηθούν πολύ να καταλάβω πώς να πάω γρήγορα».

 

Το Κατάρ λαμβάνει το πολυπόθητο τρόπαιο καλύτερου GP

Το GP ψηφίστηκε το καλύτερο του 2023, με το έπαθλο να παρουσιάζεται επίσημα στο grid

Επόμενο άρθρο »

Το GP του Κατάρ σε αριθμούς

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bagnaia κρατά πίσω τους Binder και Martin για την εκπληκτική πρώτη νίκη της σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα