• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Eric Granado στην pole position της MotoE
Spinelli και Casadei ακολουθούν
Αγώνες 23/03/2024 - 09:16

Η σκηνή είναι έτοιμη για την έναρξη, καθώς ο Βραζιλιάνος βγαίνει μπροστά - και ο Ferrari αντιμετωπίζει μια αναμέτρηση

Ο Eric Granado (LCR E-Team) θα ξεκινήσει τους πρώτους Αγώνες της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Enel MotoE™ 2024 από την pole position, αφού επανήλθε στην κορυφή στις Κατατακτήριες στο Grande Premio Tissot de Portugal. Ο Βραζιλιάνος πέρασε τον Nicholas Spinelli (Tech3 E-Racing) κατά μόλις 0.067 δευτ., με τον πρωταθλητή Mattia Casadei (LCR E-Team) να αναγκάζεται να παραμείνει στην 3η θέση στο grid για τους δύο πρώτους Αγώνες του 2024.

Μερικά άλλα μεγάλα ονόματα έχουν λίγη περισσότερη δουλειά να κάνουν, δημιουργώντας ένα Σάββατο που θα θυμόμαστε στον 1ο Γύρο. Ο 2ος της κατηγορίας MotoE™ του 2023 Jordi Torres (Openbank Aspar Team) ξεκινά από την 7η θέση και ο Matteo Ferrari (Felo Gresini MotoE™) ετοιμάζεται για την επίθεσή του για τον τίτλο από την 11η.

Στις Κατατακτήριες 1, ο Ιταλός μόλις έμεινε έξω καθώς ο Miquel Pons (Axxis-MSI) και ο Lukas Tulovic που επέστρεφε (Dynavolt Intact GP MotoE™) πέρασαν οριακά. Ωστόσο, μόλις ξεκίνησαν οι Κατατακτήριες 2, όλα άλλαξαν ξανά. Τόσο ο Spinelli όσο και ο Casadei έμοιαζαν να αμφισβητούν τον Granado, αλλά λίγο πριν το τελος ο Βραζιλιάνος πήρε αυτήν την πολυπόθητη πρώτη pole position της σεζόν.

Μια δυνατή εμφάνιση από τον Hector Garzo (Dynavolt Intact GP MotoE™) τον φέρνει στην κορυφή της 2ης σειράς, καθώς προηγείται του Alessandro Zaccone (Tech3 E-Racing) μόλις με 0,012 δευτ.. Ο πρωτοεμφανιζόμενος Oscar Gutierrez (Axxis-MSI), ο οποίος έκανε δύο Γύρους την περασμένη σεζόν, εντυπωσίασε για να συμπληρώσει την πρώτη εξάδα.

Ο Torres παίρνει την 7η θέση μπροστά από τον Tulovic, ο οποίος αγωνίζεται με την Ducati V21L για πρώτη φορά, με τον Kevin Zannoni να ολοκληρώνει με την Openbank Aspar Team δίπλα από τον Tulovic στην 3η σειρά. Με στόχο να συμμετάσχει αμέσως σε αυτή τη μάχη, αν όχι ακόμη πιο μπροστά, μόλις σβήσουν τα φώτα, ο Ferrari βλέπει τα φώτα από την 11η θέση.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα παρακάτω:

Επόμενο άρθρο »

Ο Spinelli πρώτος σε δραματικό Αγώνα της MotoE™ του 2024

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSSP300 του 2024 στο ξεκίνημα της σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα