• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημα εγκαίνια της FIM Hospitality
Νέα 24/03/2024 - 00:13

Με αφορμή τον 2ο Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoGP 2024 στο Autódromo Internacional do Algarve της Πορτογαλίας, η FIM πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια της νέας της κινητής εγκατάστασης FIM Hospitality.

 

Από αριστερά: Jorge Viegas (Πρόεδρος FIM), Carmelo Ezpeleta (Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna), Hervé Poncharal (Πρόεδρος IRTA) © PSP

 

Ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas, πλαισιώθηκε από μέλη της Ανώτερης Διευθυντικής Ομάδας της Dorna, καθώς και τον Πρόεδρο της IRTA, αλλά και τους διευθυντές ομάδων MotoGP, μαζί με στελέχη της FIM κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής τελετής που αποτέλεσε μέρος των 120 χρόνων των συνεχιζόμενων εορτασμών της FIM.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, οι διακεκριμένοι καλεσμένοι μπόρεσαν να απολαύσουν ένα εορταστικό κοκτέιλ που σερβιρίστηκε στη νέα βιώσιμη κινητή εγκατάσταση, η οποία θα παρευρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις σε διαφορετικά Πρωταθλήματα FIM κατά την επερχόμενη σεζόν.

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ολλανδία, η νέα FIM Hospitality αντιπροσωπεύει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στις ευέλικτες κινητές εγκαταστάσεις και ενσωματώνει πολλά βιώσιμα και χωρίς αποκλεισμούς χαρακτηριστικά, όπως ηλιακά πάνελ, σημεία φόρτισης για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια. Η διάταξη διπλής μονάδας που συνδέει μέσω μιας γέφυρας στεγάζει το Γραφείο του Προέδρου της FIM, το Γραφείο Επιτρόπου, την Αίθουσα Συνεδριάσεων για 15 άτομα, το Γραφείο Προσωπικού, την Τραπεζαρία για 28 άτομα και την Κουζίνα με πλήρη διαχείριση απορριμμάτων τροφίμων και διαθέτει κλιματισμό και χώρο θέασης στον τελευταίο όροφο.

Η περουβιανή γαστρονομική ομάδα που περιλαμβάνει και καθοδηγείται από έναν σεφ, ο οποίος αναφέρεται ως ο καλύτερος στη Λατινική Αμερική και στους κορυφαίους 5 στον κόσμο: Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου του 2023 είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία και την παράδοση ενός μενού που βασίζεται στις βέλτιστες πρακτικές με τους όρους της βιωσιμότητας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων FIM Hospitality © PSP

 

Ο Πρόεδρος της FIM Jorge Viegas δήλωσε:

«Από την εισαγωγή της πρώτης FIM Hospitality, δόθηκε στη FIM ένα σημαντικό επίπεδο αναγνώρισης του χώρου της μέσα στα διάφορα paddocks στα οποία έχει ταξιδέψει. Έχει γίνει ένα ζωτικό εργαλείο όσον αφορά τη φιλοξενία των επιτόπιων συναντήσεων και την υποδοχή συνεργατών και μελών της παγκόσμιας οικογένειας FIM. Η νέα FIM Hospitality όχι μόνο θα αυξήσει και θα ενισχύσει την παρουσία μας σε κάθε εκδήλωση, αλλά θα προσφέρει επίσης υψηλότερο επίπεδο βιωσιμότητας και καλύτερες εγκαταστάσεις, ευκαιρίες και καταλύματα στους επισκέπτες, το προσωπικό και τους υπαλλήλους μας για να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους. Είναι μια σπουδαία και ιστορική στιγμή να εγκαινιάζουμε επίσημα τη FIM Hospitality εδώ στην Πορτογαλία ως μέρος των εορτασμών των 120 χρόνων της FIM. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους από την οικογένεια FIM στο νέο μας «κινητό» σπίτι κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2024».

 

Η FIM (Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσυκλετισμού) που ιδρύθηκε το 1904, είναι το αρμόδιο όργανο για τον αθλητισμό της μοτοσυκλέτας και ο παγκόσμιος υποστηρικτής της μοτοσυκλέτας. Η FIM είναι μια ανεξάρτητη ένωση που σχηματίζεται από 121 Εθνικές Ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζεται ως η μόνη αρμόδια αρχή στον αθλητισμό της μοτοσυκλέτας από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Μεταξύ των 50 Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων FIM, τα κύρια γεγονότα είναι MotoGP, Superbike, Endurance, Motocross, Supercross, Trial, Enduro, Cross-Country, Speedway και E-Bikes. Επιπλέον, η FIM δραστηριοποιείται και συμμετέχει στους ακόλουθους τομείς: δημόσιες υποθέσεις, οδική ασφάλεια, περιηγήσεις και προστασία του περιβάλλοντος. Η FIM ήταν η πρώτη διεθνής αθλητική ομοσπονδία που επέβαλε Περιβαλλοντικό Κώδικα το 1994.

Επόμενο άρθρο »

Miller: o Τεντόγλου του MotoGP!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα