• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: o Τεντόγλου του MotoGP!!!
Νέα 24/03/2024 - 11:26

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Ο Jack Miller από το 2020 που ξεκίνησαν οι αγώνες MotoGP στην πίστα του Portimao, άρχισε να κάνει τα πρώτα άλματα με μοτοσυκλέτα MotoGP, μετά την 8η στροφή της πίστας, στην απότομη κατηφόρα που οδηγεί στην 9η στροφή. 

Αρχικά τα άλματα ήταν μικρά, της τάξεως των 3-4 μέτρων, αλλά σιγά-σιγά βελτίωσε την τεχνική του και άρχισε να κάνει μεγαλύτερα άλματα και μάλιστα έχοντας πια συναγωνισμό και από πολλούς άλλους οδηγούς του MotoGP που προσπαθούν να τον μιμηθούν. 

 

Το Παγκόσμιο Ρεκόρ στο μήκος είναι 8.96μ, έγραψε η ομάδα του στο instagram, στο τριπλούν 18.29μ. και το Παγκόσμιο Ρεκόρ GP είναι 21.2μ by Miller Airlines.

Μάλιστα το καλύτερο άλμα από αυτά που έκανε ο Miller – μετά το τέλος των δοκιμών – στο γύρο στο τέλους του οποίου επιστρέφουν στα γκαράζ τους, μετρήθηκε και μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στο instagram.

O Jack Miller λοιπόν ανακηρύχθηκε άτυπα Παγκόσμιος Πρωταθλητής μήκους με μοτοσυκλέτα MotoGP, δηλαδή είναι ο Μίλτος Τεντόγλου του MotoGP! Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο μήκος, είναι και ο ίδιος μοτοσυκλετιστής και έχει κάνει πολλά ταξίδια στο παρελθόν με μοτοσυκλέτα και μάλιστα μεγάλα ταξίδια εκτός Ελλάδας, στην Ευρώπη. 

 

Να θυμίσουμε ότι μια μοτοσυκλέτα MotoGP έχει βάρος 158 κιλών και οι αναρτήσεις έχουν μικρές διαδρομές και είναι σκληρές, για κάποιους που θα προλάβουν να πουν ότι τέτοια άλματα είναι εύκολα για τους οδηγούς του Μοτοκρός και Σούπερκρος.

 

 

 

Μίλτου Τεντόγλου
Μίλτου Τεντόγλου

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημα εγκαίνια της FIM Hospitality

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα