• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of the Americas: Moto3 Κατατακτήριες
Παρθενική Pole Position για τον David Alonso
Νέα 13/04/2024 - 22:56

Ο David Alonso κατέκτησε την παρθενική του pole position στην τελευταία του προσπάθεια, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:14.292 και γράφοντας ιστορία, όντας ο πρώτος Κολομβιανός αναβάτης που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο. Ο Jose Antonio Rueda είναι μόλις 0,017 δευτερόλεπτα πίσω του, στη δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη σειρά συμπληρώνει ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado. Μάλιστα ο Rueda κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση και να κάνει νέο ρεκόρ γύρου, όμως είχε πατήσει και με τις δύο ρόδες εκτός των ορίων της πίστας στην 20η στροφή και είδε τον γύρο του να ακυρώνεται. 


Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει ο Collin Veijer, ο οποίος ανέβασε πολύ το ρυθμό του στην τελευταία του προσπάθεια και έτσι τερμάτισε μπροστά από τον Joel Kelso, με τον Jacob Roulstone να κάνει την έκπληξη και να συμπληρώνει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. 


Ο Matteo Bertelle έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, με τους David Muñoz και Stefano Nepa να τον συνοδεύουν στην τρίτη σειρά της εκκίνησης. Τέλος, στην τέταρτη σειρά θα στηθούν οι Taiyo Furusato, Luca Lunetta και Adrian Fernandez.

Επόμενο άρθρο »

Circuit of the Americas: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη και φοβερό ρεκόρ για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα