• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of the Americas: Moto2 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Aron Canet
Νέα 13/04/2024 - 23:10

Στην κατηγορία της Moto2, ο Celestino Vietti προκρίθηκε άνετα από το πρώτο σκέλος, σε μια πίστα όπου είχε κατακτήσει πέρυσι την Pole Position. Δυστυχώς για τον Ιταλό, τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο δεύτερο σκέλος, καθώς μια πτώση στα πρώτα στάδια του επέτρεψε να κάνει μόνο έναν χρονομετρημένο γύρο που τον άφησε στην 15η θέση. 


Η μάχη για την πρώτη θέση μπορεί να μην είχε τον Vietti οργανικό μέλος της, όμως είχε ανάψει για τα καλά, με τους Aron Canet, Alonso Lopez και Fermin Aldeguer να δίνουν μάχες και τελικά όταν έπεσε η καρό σημαία ήταν ο Canet που - ερχόμενος φρέσκος από την παρθενική του νίκη - κατάφερε να πάρει την pole position. Δίπλα του θα ξεκινήσει ο Fermin Aldeguer, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Sergio Garcia, ο οποίος δήλωσε ότι αύριο μπορεί να παλέψει για τη νίκη!


Ο Albert Arenas έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ ακολούθησαν οι δύο μοτοσυκλέτες της American Racing, Joe Roberts και Marcos Ramirez. O Ramirez μάλιστα βρισκόταν σε έναν πολύ δυνατό γύρο, που μπορεί να του έφερνε μέχρι και την pole position, όμως ένα γλίστρημα στην 20η στροφή απέτρεψε τα όνειρά του. 


Στην τρίτη σειρά βρίσκονται οι Dennis Foggia, Alonso Lopez και Manuel Gonzalez, μπροστά από τους Bo Bendsneyder, Tony Arbolino (που είχε πτώση) και Barry Baltus
 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of the Americas: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of the Americas: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα