• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
1-2 της Gresini, με τον Alex να προηγείται
Νέα 26/04/2024 - 12:51

Τα αδέρφια Marquez είχαν ένα ονειρικό ξεκίνημα στο Grand Prix της Jerez, καθώς κατάφεραν να κάνουν το 1-2 κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών. 


Ο Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος στα πρώτα στάδια και για το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών, πριν ο Alex Marquez βάλει ένα νέο μαλακό σετ ελαστικών (ο μόνος που έβαλε μαλακό πίσω ελαστικό) και καταφέρει να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:36.630 και να πάρει την πρώτη θέση, με μισό δευτερόλεπτο διαφορά. Δεύτερος έμεινε ο αδερφός του, Marc Marquez, με τον νικητή του Austin, Maverick Viñales να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 


Ακολούθησε η άλλη εργοστασιακή Aprilia του Aleix Espargaro, μπροστά από τον Franco Morbidelli. Ο Marco Bezzecchi έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, με τον Dani Pedrosa, που κάνει μια έκτακτη συμμετοχή για την ΚΤΜ, να είναι έβδομος. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Brad Binder, Jorge Martin και Pedro Acosta


Στο Grand Prix της Jerez συμμετέχει και ο δοκιμαστής αναβάτης της Honda, Stefan Bradl, ο οποίος βγήκε στην πίστα με ένα νέο πακέτο αεροδυναμικών, στην προσπάθεια των Ιαπώνων να κλείσουν τη διαφορά με τους αντιπάλους τους. 

Επόμενο άρθρο »

Τριπλή προσπάθεια για την Pirelli στη Jerez 

« Προηγούμενο άρθρο

Το ημερολόγιο της JANE DANIELS – Διαφορετική προσέγγιση, ίδιο πάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα